moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Το παλεύει ο Μήτρογλου

Το παλεύει ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο την Τρίτη (17/3) και παλεύει για μία θέση στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν, το πρωί της Τρίτης (17/3, 11:00), την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (19/3, 16:45).
Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο. Το ίδιο και ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Μήτρογλου παλεύει για μία θέση στη 18άδα του αγώνα στο Καραϊσκάκης κόντρα στους Αρκάδες, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Επίσης, ο Μέγκιερι έκανε αερόβιο στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό, ενώ εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ και Μανιάτης. Κανονικά γυμνάστηκε για δεύτερη σερί ημέρα ο Ελαμπντελαουί.

Το σημερινό (17/3) πρόγραμμα είχε πολλή δουλειά επάνω στην αμυντική λειτουργία, ενώ οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων. Στο τέλος έγινε και δίτερμα, στο οποίο δουλεύτηκε η τακτική.

Το πρόγραμμα την Τετάρτη (18/3) συνεχίζεται με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: