moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βρήκαν παραθυράκι στον Παναθηναϊκό για τους βαθμούς (video)

Βρήκαν παραθυράκι στον Παναθηναϊκό για τους βαθμούς (video)

Στα ύψη η αισιοδοξία για κατάπτωση της πρωτόδικης ποινής


Στον Παναθηναϊκό όλες αυτές τις μέρες δουλεύουν πάνω στο πως θα εξαλειφθεί η ποινή που τους επιβλήθηκε πρωτοδίκως για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Θυμίζουμε πως η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών τους «πράσινους» για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι αιωνίων  και επέβαλε επιπλέον και ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο.
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση η οποία εκδικάστηκε στην ΕΠΟ την προηγούμενη  Τετάρτη (11/3) και την Τρίτη (17/3) καταθέσαν και το υπόμνημα στο οποίο σύμφωνα με τους νομικούς της ΠΑΕ θα αποδεικνύεται ότι η ομάδα δεν έχει αντικειμενική ευθύνη για την παραβίαση των μέτρων ασφαλείας.

Στο «τριφύλλι» έχουν βρει «παραθυράκι» που τους κάνει να αισιοδοξούν πως η αφαίρεση τριών βαθμών δεν θα ισχύσει στηριζόμενοι στο γεγονός ότι τα επεισόδια προέκυψαν από τις προκλήσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και του προπονητή των «ερυθρόλευκων» Βίτορ Περέιρα, για τους οποίους ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταθέσει μηνύσεις.
Το έξτρα στοιχείο που κατέθεσαν σήμερα οι πράσινοι, ήταν ένα βίντεο από τον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που δείχνει τον Περέϊρα επίσης να προκαλεί τον κόσμο, όπως κατά τους ιθύνοντες του ΠΑΟ, έκανε και στην Λεωφόρο.
Παράλληλα οι «πράσινοι» στέκονται και στα όσα συμφωνήθηκαν στα μέτρα ασφαλείας πριν τον αγώνα οπού δεν είχε συζητηθεί το θέμα της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο και στο πάγκο των φιλοξενούμενων.
Ένα ακόμα σημείο που ποντάρουν στον Παναθηναϊκό είναι ότι τα επεισόδια έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, το παιχνίδι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά, ενώ δεν υπήρξαν συστάσεις και από τον διαιτητή. Συν τοις άλλοις στην έκθεση της αστυνομίας υπήρξαν αντιφάσεις που επιβεβαιώθηκαν με χαρακτηριστική την ρίψη βόμβας μολότοφ που ποτέ δεν συνέβη. Ολα αυτά τα κενά, θέλουν οι πράσινοι να καρπωθούν…
Σε ότι αφορά στο θέμα των κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως έχουν εκτίσει την ποινή τους, καθώς δεν προβλέπεται σε κανένα κανονισμό για επέκταση τις τιμωρίας και θα ζητήσουν από το Υπουργείο και τη Σουπερ Λιγκ εξηγήσεις για την χθεσινή (16/3) απόφαση.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού χθες εξέφραζε την ανησυχία του, γιατί σύμφωνα με νομικούς κύκλους ο Παναθηναϊκός έχει πλέον πολλές πιθανότητες να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.
Η απόφαση αναμένεται και σίγουρα θα φέρει εξελίξεις, όποια και αν είναι…

AΡΑΓΕ...εκει στην ΕΠΟ εχουν δει αυτο το video που εχει ανεβασει στην επισημη σελιδα της και καμαρωνει ξεδιαντροπα για οσα συνεβησαν ,και δειχνει πεντακααθρα την ανοιχτη πορτα και τους οπαδους-κουκουλοφορους του ΠΑΟ που σουλατσαρουν μεσα στον αγωνιστικο χωρο?
Βρεθηκε κανεις απο τους ηθικους Κρατικους λειτουργους και Εισαγγελεις να δει αυτο το βιντεο?
Ετσι και αφαιρεθει εστω και μια ωρα απο την τιμωρια του Παναθηναικου θα ειναι ενα ακομα σκανδαλο στην βρωμικη ιστορια του αλλα και στην ιστορια των Κρατικων και θεσμικων οργανων που θα εχουν κλεισει τα ματια ακομα μια φορα.

Ιδου το video
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: