moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν"

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν"

Η ομάδα βρέθηκε κανονικά στο Ρέντη για προπόνηση το πρωί της Καθαράς Δευτέρας,υπάρχει προβληματισμός, αλλά και η ρεβάνς με την Ντνίπρο, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.
 Με ένα γρήγορο γκολ στο Φάληρο, η ανατροπή θα είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.


Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε δύο "κολλητές" ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά.  Στην πρωινή προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας (23/2), δεν υπήρχε διάθεση κατι απολύτως φυσιολογικό, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις "τρέχουν" και την Πέμπτη (26/2, 22:05) οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 από την Ντνίπρο και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των "16" του Europa League.

Το σκορ δεν είναι απαγορευτικό για έναν κανονικό Ολυμπιακό. Η Ντνίπρο ήταν τυχερή και αποτελεσματική στο πρώτο ματς του Κιέβου. Το ίδιο μπορεί να είναι και ο ελληνικός σύλλογος στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκης.

Προβληματισμός για την αγωνιστική κατάσταση των Πειραιωτών, σαφώς και υπάρχει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ακόμα, όμως, οι ερυθρόλευκοι παλεύουν και τους τρεις στόχους της σεζόν. Μία νίκη-πρόκριση επί της Ντνίπρο θα αλλάξει τα δεδομένα και τα χαμόγελα θα επιστρέψουν. Ποδόσφαιρο είναι και στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες που έχει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανείς στο μεγάλο λιμάνι δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο τρίτου σερί αρνητικού αποτελέσματος ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα. Γιατί μετά, είναι φυσιολογικό να προκύψουν αντιδράσεις και μέτρα από τη διοίκηση. Υπάρχει κίνητρο για τον επαναληπτικό με τους Ουκρανούς και στον Ολυμπιακό θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αυτό το βράδυ της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: