moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Οι απαντησεις στις αποριες των απεγνωσμενων απο την εκπομπη της ΘΥΡΑΣ 7 (video)

 Οι απαντησεις στις αποριες των απεγνωσμενων απο την εκπομπη της ΘΥΡΑΣ 7 (video)


O Τάκης και o Ακης, στην χθεσινή εκπομπή στο “ΑΒ” μίλησαν για το ντέρμπι. Για το ρόστερ της ομάδας, για τον Μαρινάκη, για τα επεισόδια και πολλά ακόμη.

Eπειδη παρα πολλα γραφτηκαν ,ακουστηκαν ,ειπωθηκαν στα social media για τον Μαρινακη,το ροστερ ,τις λαθος επιλογες ,για υπαληλικια (απο πισω παντα...) και ισοπεδωση των παντων,καποιοι απεγνωσμενοι ηθελαν να φυγει ακομα και ο...Μαρινακης...και να αναλαβει θεια του μετα ε?
Γεγονος πια ειναι οτι το face book εχει κανει μεγαλο κακο στους οπαδους των πληκτρων και ολοι εχουν γινει ανωνυμοι δημοσιογραφοι και οχι για την στηριξη της ομαδας αλλα την ολοκληρωτικη καταστροφη της στην πρωτη η δευτερη γκελα αγνοωντας παντελως οτι για να εισαι σωστος γαυρος πρεπει να εισαι ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Στο γηπεδο πας ακομα και οταν η ομαδα παιζει (κουφια η ωρα...) στην τελευταια αγωνιστικη κατηγορια γιατι την αγαπας και την στηριζεις .
Ενταξει δικαιολογημενη η απογοητευση αλλα μεχρι ενος σημειου...ο Μαρινακης τα τρωει ,ο Μαρινακης τα στηνει,λογιστιλικια εσχατου μορφης...βαζελοκαφριλες δηλαδη και δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να δινουν τροφη στα βαζελοmedia και τους βαζελοκαλαμαραδες.
Εχουν χασει την μπαλλα παρα πολλοι,ειλικρινα δεν εχουν συνηδειτοποιησει γιατι πανε γηπεδο...
Οι παλιοι ομως οπου ξερουν γιατι πανε και που εχουν ζησει σε εποχες που ουτε στο σινεμα δεν θα δεις τετοια ταινια....εβαλαν τα πραγματα στην θεση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: