moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ποναει χερι,κοψει χερι κυριε Κοντονη?

Ποναει χερι,κοψει χερι κυριε Κοντονη?

  Διακοπη ολων των Πρωταθληματων?
Αυτο δεν ειναι λυση κυριε Κοντονη..Ποναει χερι κοψει χερι?
Προσωπικες τιμωριες χρειαζεται απο τους εξωφυλαρουχες των ομαδων μεχρι τους Προεδρους και αφαιρεση βαθμων και τιτλου αν χρειαστες,βαρεια προστιμα να κανει και εσοδα το Κρατος και να πηγαινουν σε συγκεκριμενο Ταμειο για οσους εχουν αναγκη.
Προσωποκρατηση και βαρειες ποινες σε οσους παραγοντες προκαλουν η κανουν δηλωσεις απο τα δικα τους η αλλα media που θα προκαλεσουν βια.

Οσον αφορα τους οπαδους ποινη εξαγορασιμη η μη αναλογα το αδικημα βεβαια και για χρονια η δια παντος απομακρυνση απο τους αγωνιστικους χωρους ,και καθε φορα που θα παιζει η ομαδα του θα παρουσιαζεται στο Αστυνομικο Τμημα της περιοχης του.Οτι εκανε η Θατσερ δηλαδη και καθαρισε τον χειροτερο χουλιγκανισμο της εποχης στη Ευρωπη.
Αναστολη λειτουργιας η ακομα και αφαιρεση αδειας των media παραγοντων η μη που προαγουν την βια και προκαλουν ,προσωποκρατησεις σε εκδοτες και δημοσιογραφους και πολυ βαρεια προστιμα
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ..ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..
Οι αλλοι τι βαζουν? χρωστανε ακομα και στους φουρνους της γειτονιας τους τις τυροπιτες..
Πλακα μας κανει κυριε Υπουργε μου?
Και το χειροτερο? Μετα θα ερθει και η UEFA και θα βγαλει και την Εθνικη ομαδα απο τις Διεθνεις διοργανωσεις και θα γινουμε ακομα μια φορα ξεφτυλα διεθνως.
Αν δεν σε νοιαζει εσενα εμενα και ολους τους Ολυμπιακους μας νοιαζει,ασε λοιπον τις προχειροτητες και ριξε μια ματια σε αυτα που σου γραφω σιγουρα δεν ξερεις απο μενα περισσοτερα απο τα Ελληνικα γηπεδα...
Επιφυλασομαοι για την συνεχεια...

«Λουκέτο» εισηγείται ο Κοντονής!

Μετά τα όσα έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται σοβαρά την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου!

«Λουκέτο» εισηγείται ο Κοντονής!
Μετά τα όσα έγιναν στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται σοβαρά την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου!
Και αυριο πριν την συναντηση θα παει στον Πρωθυπουργο να τον ενημερωσει για τα σκληρα οπως τα αποκαλει μετρα και να παρει αδεια για να τα εφαρμοσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: