moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πάει για χειμώνα το Μουντιάλ

Πάει για χειμώνα το Μουντιάλ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τους μήνες διεξαγωγής του Μουντιάλ του 2022 επιβεβαιώθηκαν με τη FIFA να προτείνει να γίνει το χειμώ
Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ που αφορά τους μήνες διεξαγωγής του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022 παίχτηκε το πρωί της Τρίτης (24/2).  Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν σενάρια που ήθελαν το Μουντιάλ να διεξάγεται οριστικά το χειμώνα.
Τελικά, έπειτα από τη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στη FIFA και την αρμόδια επιτροπή του Κατάρ έγινε η σχετική εισήγηση η οποία μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ένα σημαντικό ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής της διοργάνωσης είναι περιορισμένες. Τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ τον Απρίλιο ακολουθεί το Ραμαζάνι.
Στη συνέχεια υπάρχουν εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες θέτουν υπό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Έτσι, το τρίμηνο από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο μοιάζει ως το ιδανικό για να διεξαχθεί η διοργάνωση.
Σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε το πιθανότερο είναι το Μουντιάλ του Κατάρ να πραγματοποιηθεί στους δύο τελευταίους μήνες του 2022.

Τα προβλήματα που υπάρχουν

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα με το συγκεκριμένο σενάριο. Από τη μία θα πρέπει να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα, αλλά και οι διασυλλογικές διοργανώσεις σε αυτό το διάστημα κάτι που πρέπει να γίνει σε συνεννόηση κυρίως με την UEFA.
Παράλληλα, υπάρχουν αντιδράσεις από τις αφρικανικές ομοσπονδίες αφού για τον Ιανουάριο του 2023 έχει οριστεί να διεξαχθεί το Κόπα Άφρικα στη Γουϊνέα.
Όπως και να έχει μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο αναμένεται να γνωρίζουμε το πότε θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: