moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Super League

Ξύλο και διακοπή στο ΔΣ της Super League

 

Πρωτα απολα θελω να καταδικασω καθε βιαιη ενεργεια οπως καταδικαζω και οσα εγιναν και στην Λεωφορο,πριν σχολιασω οτιδηποτε.Αλλα οταν καθεσαι μπροστα στο διαδυκτιο και σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο οπου τα βαζελοmedia κυριαρχουν και ακους τις αηδιες που λενε οι δημοσιογραφοι και τις κωλοτουμπες του τυπου :Μετα λετε οτιεμεις οι δημοσιογραφοι προκαλουμε την βια και παπαριες Μαριτσα μου...σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και με το που σκεφτεσαι οτι δεν επρεπε να γινει αυτο και το καταδικαζω απο την αλλη ξεφευγεις με την μια και θες να πλακωσεις τον δημοσιογραφο.

Αυτες οι παρθενες που δεν ξερουν τιποτε για τον φονο που εχουν ασελγησει πανω στο ιερο λειτουργημα της δημοσιογραφιας και το εχουν κανει εγκληματικη οργανωση.Εγω αν ημουν Πρωθυπουργος πρωτα θα εκλεινα φυλακη τους περισσοτερους δημοσιογραφους και μετα τους προδοτες.

Μεγάλη ένταση λοιπον δημιουργήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κι άλλοι πέντε εκπρόσωποι ΠΑΕ. Με λερωμένο σακάκι βγήκε ο Κωστούλας.

Καποιος εριξε γροθια στον Βασιλη Κωνσαντινου
Δηλωσεις Αλαφουζου οτι ηταν μπραβος του Μαρινακη ,ο δημοσιογραφος λεει οτι ειπε ο Αλαφουζος οτι ο Μαρινακης πεταξε ενα ποτηρι με νερο στον Αλαφουζο κατι το οποιο εγω δεν ακουσα στην live μεταδοση των δηλωσεων Αλαφουζου,του το ειπε μετα?αυτος ξερει...
Επισης αρχισε τα σαλια ,κατηγορειτε τους δημοσιογραφους οτι προκαλουν την βια και δεν ειναι ετσι κλπ...ασε ρε φιλε μας ειδες αλευρωμενους και μας περασες για μυλωναδες?
Ακομα βεβαια δεν υπαρχει πληρες ρεπορταζ η κατασταση ειναι εκρυθμη...Το μονο που ειπωθηκε οτι διακοπηκε η συνεδριαση και αυρτιο στις 13:00 μμ ολοι οι θεσμικοι παραγοντες ΕΠΟ ,Super League κλπ ραντεβου στον Υπουργο Αθλητισμου κυριο Κοντονη που ειχε προαναγγειλει το πρωι οτι θα παρει σοβαρα μετρα.
Επαναλμβανω δεν συμφωνω με τετοια περιστατικα εννοειται..αλλα ο Κωνσταντινου τοσο καιρο βγαζει χολη και το στομα του δεν ξερει τι λεει..καποτε θα βρισκοταν καποιος που θα του εριχνε μπουνια...και τι εγινε δηλαδη? τρελαθηκε ξαφνικα καποιος και τον βαρεσε? οχι βεβαια...ολοι ξερουμε το στομα του Κωνσταντινου και την προκλητικοτητα του,εβριζε τον Καραπαπα πριν αποχωρησουν αποτι λεγεται...
Με λιγα λογια..σταματηστε να το παιζετε παρθενες στον Παναθηναικο εσεις εχετε σπειρει το μισος με τις δηλωσεις σας και με τις ενορχηστρωμενες επιθεσεις σας με τους εντεταλμενους δημοσιοκαφρους σας

Αμ το αλλο?
Επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου»

 Καλα..γιατι δεν ρωτησατε ρε εμπειροι αντικειμενικοι που το ξερει ο Αλαφουζος οτι ειναι μπραβος του? συνηθως οταν πεθαινει καποιος στην ασφαλτο πατε απο πανω και ρωτατε πως αισθανεστε τωρα? Τωρα το ξεχασατε?
ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΖΩΕΣ? 

Εδω δειτε το βαζελοιστολογιο..μεχρι live μεταδοση εστησε για μια μπουνια...ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ? ΟΕΟ?

Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο"

Στην κατάθεση μηνύσεων αναμένεται να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Super League και θα καταθέσουν μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Και εγω κλεινω  εδω...

Οτι σπερνεις ,θεριζεις λεει η σοφη Ελληνικη παροιμια...τοσο καιρο εχετε γαμηθει εσεις και το κοινο σας μετωπο κατα του Ολυμπιακου και του Μαρινακη ολοι εσεις...και με την ανοχη ολων των Κυβερνησεων....
Αφου δεν λαμβανει μετρα η Πολιτεια αρχιζει η αυτοδικια...λογικο δεν ειναι? τωρα μας παρουσιαζεστε σαν τα θυματα?

Για να δουμε λοιπον τι εγινε στην συνεδριαση...

Επεισοδιακό ήταν το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας! Λογομαχία Μαρινάκη-Αλαφούζου. Χτύπησαν τον Κωνσταντίνου! Τι ειπώθηκε μετά την διακοπή της συνεδρίασης.
Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου επρόκειτο να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της βίας αλλά και η επικείμενη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την λήψη μέτρων.

Στα γραφεία του συναιτερισμού συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλων των ΠΑΕ, μεταξύ αυτών και οι Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης, οι οποίοι λογόφεραν.

Λίγο μετά τις 16:30 κι αφού επικράτησε μεγάλη ένταση η συνεδρίαση διακόπηκε. Πρώτος αποχώρησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και στην συνέχεια οι εκπρόσωποι και των υπόλοιπων ΠΑΕ.

Επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», τόνισε Το λερωμένο σακάκι του Φώτη Κωστούλα μαρτυρά το σκηνικό μεγάλης έντασης που δημιουργήθηκε εντός της αιθούσης...

«Μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου»

Απίστευτες καταγγελίες από τον Γιάννη Αλαφούζο μετά τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας. «Μου πέταξε ένα ποτήρι νερό ο Μαρινάκης. Μπήκε μπράβος του και χτύπησε τον Κωνσταντίνου» τόνισε.

«Μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου»
Σε απίστευτες καταγγελίες προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας η οποία διεκόπη.
«Εμένα ο Μαρινάκης που πέταξε ένα ποτήρι νερό! Και μετά μπήκε ένας μπράβος του Μαρινάκη και χτύπησε τον Κωνσταντίνου», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα μετά τη Λεωφόρο. Δεχθήκαμε επίθεση. Απίστευτα πράγματα. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις», τόνισε –αρχικά- ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε:
«Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος μέσα σε μια ιστορία προφανώς στημένη, ο οποίος έριξε γροθιά στον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος έπεσε πίσω και ευτυχώς τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ. Σωπήλης). Έχει τραυματιστεί όπως βλέπετε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας υπάρχει τέτοια βία», ανέφερε και κατέληξε:
«Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχουν μπράβοι που κάνουν επιθέσεις μέσα στο Δ.Σ. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε άμεμπτοι, προσπαθούμε όμως να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε. Στο ΣΚΑΪ δύο φορές πέταξαν χειροβομβίδες, οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν να κάψουν το λογιστήριο σε άλλη επίθεση. Σήμερα είχαμε αυτό. Κάποια ΜΜΕ γράφουν κάποια άλλα τίποτα», ανέφερε.
«Ζούμε σε μια πολιτεία που έχει νόμους. Υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομία. Φορείς που έχουν αναλάβει να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Η δικαιοσύνη δεν ανήκει ούτε σε οπλισμένους μπράβους ούτε σε τίποτα άλλο», κατέληξε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Του το βουλωσε ο Μαχλας το στομα
Μεγάλη ένταση υπήρξε όσο αφορά και την παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στον πάγκο την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Αλαφούζος απευθυνόμενος προς τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως «προκάλεσες με την παρουσία σου στον πάγκο». Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς ο οποίος ανέφερε προς τον Αλαφούζο: «Μιλάς εσύ για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ προκάλεσες στο Ηράκλειο που έκατσες στον πάγκο». Λίγο αργότερα, όταν ο Μαχλάς κλήθηκε να σχολιάσει το τονισε πως δεν συνεβη τιποτε το σοβαρο


Δεν υπάρχουν σχόλια: