moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Σεναριο Γιασσιν Μπενζιά και Ολυμπιακο (video)

Σεναριο Γιασσιν Μπενζιά και Ολυμπιακο (video)

Eνα ακομα μεταγραφικο σεναριο που ακουει στο όνομα του Γιασίν Μπενζιά έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής!
Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» ο 21χρονος διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας, ο οποίος ανήκει στην Λιόν αρέσει πολύ στους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν την καίρια κίνηση για την απόκτησή του!

 Ο Μπενζιά πέρυσι σκόραρε 4 φορές στο Championnat,  δεν δέχεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «Λιονέ» το οποίο εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός το οποίο έχει ωθήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον στείλουν να κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.
Οι εξελίξεις, όπως είναι φυσικό, θα ευνοουσαν το Ολυμπιακό αν οντως ισχυει το σεναριο για  την απόκτηση του νέου Μπενζεμά, δεδομένου ότι από τον επόμενο Ιανουάριο η πλευρά του παίκτη θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί μόνη της για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Λιόν να μην έχει το παραμικρό οικονομικό όφελος
Στον Ολυμπιακό ποντάρουν στο συγκεκριμένο σημείο, με τους ιθύνοντες της Λιόν να προσανατολίζονται στην πώληση του Μπενζιά.
Η Ρεν να αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον Θρύλο, αφού έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον 21χρονο διεθνή φορ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: