moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Τα μεταγραφικα σεναρια μονον καλο κανουν στον Ολυμπιακο

Τα μεταγραφικα σεναρια μονον καλο κανουν στον Ολυμπιακο

Εχουμε ξαναπει επανηλειμενως πως ειναι η εποχη των σεναριων,και ειδικα για μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο οπου εχει την χαρα να εχει πολυ καλους ποδοσφαιριστες στην ομαδα του.
Κια πριν γραψουμε οτιδηποτε και αρχισουν την μιζερια ορισμενοι...
Οτι με αυτα τα σεναριαδιαφημιζεται ο Ολυμπιακος ακομα περισσοτερο σε ολοκληρον τον πλανητη το εχει σκεφτει ποτε κανεις αυτο?

Τι θα ηθελαν καποιοι? να μην μας ξερει ουτε η μαννα που μας γεννησε?
Επειδη εγω περασα τις εποχες που σχεδον ποτε κανενας δεν ενδιαφεροταν να αποκτησει καποιον πεικτη απο τον Ολυμπιακο και αυτο πολυ-πολυ παλια...αν και οπως θυμαμαι τοτε μετα το φιλικο του Ολυμπιακου με τον μεγαλο Αγιαξ του Γιοχαν Κροιφ ολοι ειχαν να πουν για την εντυπωση που ειχε προκαλεσει το ταλεντο του ερασιτεχνη τοτε αλλα μεγαλου ποδοσφαιριστη Γιωργου Δεληκαρη.
Ειναι λοιπον λογικο και σωστο να υπαρχουν τα σεναρια ειτε ισχυουν ειτε οχι και μονο καλο κανουν σε μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος οπου καθε φορα που ακουγεται η γραφεται το ονομα του μεγαλωνει ακομα περισσοτερο...
Οταν μια παγκοσμιου φημης και αναγνωρισημοτητας αθλητικη εφημεριδα οπως η Marca αναφερει το σεναριο  αυτο μονο καλο κανει στον Ολυμπιακο και τιποτε αλλο..
Αυτα για να μην εχουμε μιζεριες και φοβιες μην τυχον και φυγει ο Ρομπερτο...
Ας παμε ομως στην ειδηση η στο...σεναριο αν προτιματε..

Και ξαφνικά Άρσεναλ για Ρομπέρτο!
 Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει ή έχει ήδη κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ρομπέρτο, σύμφωνα με τη Marca. Τι αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ.
 Τουλάχιστον έτσι αναφέρει ρεπορτάζ της Marca, σύμφωνα με το οποίο οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να κινηθούν ή έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ από τον Ολυμπιακό.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για ρήτρα 6 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Ρομπέρτο, ο οποίος προορίζεται για εναλλακτική πίσω από τον Πετρ Τσεχ.
Στους «κανονιέρηδες» υπάρχει ο Νταβίντ Οσπίνα, ωστόσο ο Κολομβιανός γκολκίπερ φέρεται να έχει… στραβώσει που βρέθηκε στον πάγκο μετά την απόκτηση του Τσέχου γκολκίπερ από την Τσέλσι και είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: