moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Σενάρια για Τίμπα-Κίρικες και Μας

Σενάρια για Τίμπα-Κίρικες και Μας

Τελειωμό δεν έχουν τα μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τον Ολυμπιακό με παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και οχι μονο
Η παρουσία του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας προδιαθέτει για κάτι τέτοιο
Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ», στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει και ο Πέδρο Τίμπα.
Ο λόγος για τον 27χρονο μέσο της Μπράγκα , ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του «οκταριού» και τη σεζόν που μας πέρασε ήταν βασικότατος στην Μπράγκα μετρώντας 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με 4 γκολ και 5 ασίστ.
Επισης σύμφωνα με πληροφορίες ένας «πρωτοκλασάτος» κεντρικός αμυντικός που απασχόλησε τον Θρύλο ήταν ο Βλαντ Κίρικες.

Ο διεθνής Ρουμάνος στόπερ, ο οποίος αποχώρησε από την Τότεναμ , είχε βρεθεί πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας, όμως πρόλαβε η Νάπολι και τον απέκτησε με αστραπιαίες ενέργειες.
Για ενα ακομα ονομα φαίνεται πώς κινείται δυνατά ο Ολυμπιακός .Ο λογος για την απόκτηση του Εμάνουελ Μας !
Οι νεότερες πληροφορίες που θέλουν τον Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως οι Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Ίντερ και Ρόμα, καθιστά «φευγάτο» τον 21χρονο Γάλλο μπακ, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να εξετάζουν το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην αριστερή τους πτέρυγα.
Το όνομα του 26χρονου αριστεροπόδαρου μπακ της Σαν Λορέντζο ήρθε να προστεθεί στην μακροσκελή μεταγραφική λίστα του Θρύλου, με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3 εκατ. Ευρώ για τον παίκτη, ο οποίος την τελευταία διετία μετρά 80 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ .
Ο Μας διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο , χρηματιστηριακή αξία πάνω από τα 3,5 εκατ. Ευρώ και έχει ξεχωρίσει στις πολύ καλές πορείες της Σαν Λορέντζο στο Κόπα Λιμπεςρταδόρες.
Επαναλαμβανω ομως πως προκειται για σεναρια.
Κατι πολυ φυσιολογικο αυτην την εποχη και για μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος που θελει να πρωταγωνιστησει για τα καλα φετος στην Ευρωπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: