moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Ρεάλ Σοθιεδάδ-Παναθηναϊκός 3-0,τους κουτσουλησε ο..αετος

Ρεάλ Σοθιεδάδ-Παναθηναϊκός 3-0,τους κουτσουλησε ο..αετος


 Δυστυχως για σας ..δεν κανετε να παιξετε ουτε στο Πρωταθλημα του...Αζερμαιτζαν γιατι εκει θα σας πελεκαει η...Καμπαλα.
Ακομη μια φορα γινατε το ρεντικολο της Ευρωπης και γελανε πλεον ακομα και οι πετρες οχι μονο στην Ευρωπη αλλα και στην...Καμπαλα που σας περιμενουν πως και πως...
Τραγικός Παναθηναϊκός στο Ανοέτα αντιμετωπισε την λιγη Ρεαλ Σοσιεδαδ χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για 80 λεπτα αλλά και αξιος της μοιρας του η της πολιτικης του αν θελετ να ασχολειται τοσα χρονια η ανυπαρκτη διοικηση του με την λασπολογια απο τα media του και το...κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και του Βαγγελη Μαρινακη και οχι την ανοικοδομηση της ομαδας.  
Δέχτηκε τρία γκολ πληρώνοντας λάθη στην αμυντική του λειτουργία και ξεφτυλιστηκε ακομη μια φορα διεθνως.
Τρία γκολ σε 7 λεπτά η Σοθιεδάδ
Η πρώτη καλή στιγμή των Ισπανών στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 75' όταν ο Μπρουμά πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε την ατομική προσπάθεια αλλά σούταρε πάνω από την εστία του Στιλ.
Στο επόμενο λεπτό ο Αναστασίου έριξε στο ματς και τους Γιαννακόπουλο, Αγγελόπουλο με τον πρώτο να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα.
Το τριφύλλι έδειξε να χάνει την συγκέντρωση του στο τελευταίο δεκάλεπτο και δέχτηκε τρία γκολ σε έξι λεπτά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει έντονα τον Έλληνα τεχνικό καθώς και τα τρία τέρματα προήλθαν από λάθη στην αμυντική λειτουργία.
Στο 82' οι Ισπανοί άλλαξαν ωραία την μπάλα από τα δεξιά, ο Αγγελόπουλος δεν βγήκε γρήγορα έξω και κάλυψε το οφσάιντ, με αποτέλεσμα στο γύρισμα από τα δεξιά ο ανενόχλητος Μπρουμά να κάνει το σουτ από το πέναλτι και να ανοίγει το σκορ.

Στο 87' η Σοθιεδάδ κέρδισε φάουλ και ο Κανάλες ανάλαβε την εκτέλεση του. Ο άσος των γηπεδούχων έκανε απευθείας την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννακόπουλου ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Με την σέντρα ο Παναθηναϊκός δέχτηκε ένα ακόμη γκολ καθώς η μπάλα γύρισε στην άμυνα με τον Σάντσεθ να δίνει στον Ταυλαρίδη, τον μοναδικό που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, αυτός γύρισε προς τον 22χρονο πορτιέρο αλλά έκανε λάθος με τον Ανζιρέτσε να προλαβαίνει τον Γιαννακόπουλο να κλέβει την μπάλα και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Ρεάλ Σοθιεδάδ: Ρούλι, Μπεργκάρα (66' Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Ζουρουτούθα (66' Κανάλες), Ζόνατας (46' Ανζιρέτσε), Ρέγιες, Κάστρο (46' Μπρούμα), Αρίτς (46' Θαλβούα), Κόντσα (66' Έκτορ), Ντε Λα Μπέλα,
Παναθηναϊκός: Στιλ (76' Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62' Δώνης), Χουχούμης (46' Νάνο), Ζέκα (76' Αγγελόπουλος), Πράνιτς (46' Σάντσεθ), Ατζαγκούν (46' Πέτριτς), Νίνης (46' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Λουντ), Καλτσάς (46' Καρέλης)
Γκολ: 82' Μπρουμά, 87' Κανάλες, 88' Ανζιρέτσε
Κάρτες: 37' Ζόνατας

Δεν υπάρχουν σχόλια: