moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Στην τελική ευθεία οι μεταγραφές του Σεμπά και του Μπαλάντα

 


Τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Σέμπα στον Ολυμπιακό, αν λάβουμε υπόψιν μας τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Εστορίλ.
Μάλιστα, στη χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν ότι ο 23χρονος άσος αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας του για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος στην έδρα της Μπενφίκα.
Ίσως και αυτό να είναι ένα δείγμα ότι η υπόθεση του Σεμπά βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η «δουλειά» θα γίνει με ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ και εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
Η λεπτομέρεια που έχει καθυστερήσει την μεταγραφή είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα συμφωνηθεί ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με τον παίκτη να έρχεται κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της νέας εβδομάδας να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Την ίδια ώρα, στην Αργεντινή αποκαλύπτουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση του Έντερ Μπαλάντα. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στη Ρίβερ Πλέιτ, με ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 50%.
Στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, αλλά στην Κολομβία (την πατρίδα του 23χρονου αμυντικού) υπογραμμίζουν ότι ο διεθνής άσος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
 Μάλιστα, αποκαλύπτουν πως χθες υπήρξε Δ.Σ. στον αργεντίνικο σύλλογο, όπου συζητήθηκε η πρόταση των Πειραιωτών και υπήρξε θετική απάντηση.
Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ έχει έρθει στο προσκήνιο η περίπτωση του Μανουέλ Κόστα της Σίβασπορ.
Ο Μαροκινός στόπερ, σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως ο 29χρονος άσος είναι στη μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: