moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Έφτασε και επιασε αμεσως δουλεια ο Θρυλος

Έφτασε και επιασε αμεσως δουλεια ο Θρυλος


Στην Ελβετία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας με το που έφτασε στη Ζυρίχη, μετά από πτήση περίπου 2 ωρών και 40 λεπτών, εν όψει του φιλικού με την Εθνική Κατάρ,αφου τακτοποιηθηκε επιασε αμεσως δουλεια.
Εκει συναντησε καλοκαιρινες συνθήκες ανάλογες με αυτές που είχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του,και ετσι ξεκινησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός , όπου την Πέμπτη θα δώσει φιλικό με την εθνική του Κατάρ. 
Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το απόγευμα σε ένα πανέμορφο προπονητικό κέντρο, μέσα στο πράσινο και με ιδανικές για ποδόσφαιρο θερμοκρασίες. Θυμίζουμε, τα έσοδα από αυτό το φιλικό θα πάνε εξ ολοκλήρου στη UNICEF, με την ΠΑΕ να στηρίζει την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο, για όλα τα παιδιά.
Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια, στις 19:00 ώρα Ελλάδος, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.
Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: