moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

To ρεκορ αλλαζει καθε μερα...

To ρεκορ αλλαζει καθε μερα...

1.400 σήμερα, 6.400 το σύνολο!!!
 Εφτασαν τα 6.400 εισητηρια διαρκειας σε 6 ημερες...
Την «τρέλα» τους  , ώστε να πιάσουν μόνιμη  θέση στον «Ναό» ενόψει της νέας περιόδου, καταδεικνύουν σε όλο τους το μεγαλείο οι ΓΑΥΡΟΙ!
Είναι τέτοια η διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού να ανταποκριθούν στην προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας να φτάσει στην επίτευξη των υψηλών της στόχων, αφού εξαφανίζουν με ταχύτατους ρυθμούς τα εισιτήρια διαρκείας!

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη κυμάνθηκε σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες η διάθεση των συγκεκριμένων «κομματιών», αφού έφτασαν ήδη τα 6.400, μετά τις έξι πρώτες ημέρες διάθεσής τους! Νέο απίστευτο ρεκόιρ, τρέλα πραγματική από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, που δεν λογαριάζουν τίποτα μπροστά στη δίψα τους να σταθούν στο πλευρό των νταμπλούχων Ελλάδας!
Στοιχείο, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!
 Για τους λάτρεις των αριθμών, 1.400 «κομμάτια» έκαναν φτερά, με τους οπαδούς του Θρύλου να μη …καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στη θέρμη τους να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: