moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Έτοιμος στο Champions League o Μανιάτης

Έτοιμος στο Champions League o Μανιάτης

Έτοιμος στο Champions League o Μανιάτης
 Αυτός είναι ο στόχος για τον αρχηγό, ο οποίος το πρωί πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του Ζέεφελντ.
Ανεβαίνει τον δικό του "Γολγοθά" εδώ και τέσσερις μήνες ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος χθες το βράδυ έφτασε στο Ζέεφελντ και σήμερα το πρωί πήγε μία βόλτα από το προπονητικό κέντρο για να κάνει το πρόγραμμά του.
Υπό τις οδηγίες των γυμναστών δούλεψε πολύ το εγχειρισμένο του γόνατο με ασκήσεις αλλαγής κατεύθυνσης, με κοντρόλ με το εξωτερικό, με σουτ, με σέντρες, με βαθιές μπαλιές.

Επικρατεί γενικότερα αισιοδοξία στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο ότι έτσι όπως κυλάει η αποκατάστασή του, μπορεί να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του Champions League στα μέσα Σεπτεμβρίου. Πάνω στο εξάμηνο δηλαδή...

Γενικότερα οι γιατροί δεν σκοπεύουν να βιαστούν. Επειδή είχε ακουστεί ότι μπορεί να προλάβαινε ακόμα και την έναρξη της Σούπερ Λίγκας σε 40 μέρες, από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής του στα γήπεδα είναι με το που θα ξεκινήσει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: