Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

H ανακοινωση της ΘΥΡΑΣ 7 Καμινιων

H ανακοινωση της ΘΥΡΑΣ 7 Καμινιων
 
Ήρθε η ώρα να ανταποδώσουμε τον σεβασμό που έδειξε η διοίκηση ορίζοντας την τιμή του διαρκείας "στο χώρο μας" 100€ + 50€ (συνδρομή μέλους του Ερασιτέχνη).
Ήρθε η στιγμή να γεμίσει το πέταλο της Θύρας 7 από μόνιμη τρέλα σε όλα τα παιχνίδια. 6108 εισιτήρια διαρκείας επιβάλετε να εξαντληθούν μέχρι ενός. Καλούμε τα μέλη μας να προμηθευτούν όλοι διαρκείας για να «προστατεύσουμε» τον χώρο μας και να διατηρήσουμε το δικαίωμα της ανεξάρτητης έκφρασης μέσα στο γήπεδο, ώστε να μην μετατραπεί σε «θέατρο» η τρέλα και το πάθος της Κυριακής.
ΥΓ1. Όποιος θέλει να κάθετε, να μη φωνάζει και να μην συμμετέχει στα ερυθρόλευκα πάρτι της Θύρας 7, παρακαλείτε να αγοράζει εισιτήριο στις υπόλοιπες θύρες του Καραϊσκάκη.
ΥΓ2. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας ενισχύουμε και την «πνοή» του συλλόγου μας που δεν είναι άλλη από τα ερασιτεχνικά τμήματα που τόσο υπερήφανους μας κάνουν.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Γήπεδο Καραϊσκάκη - Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00
On Line απο το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org)
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Χρεωστικές Κάρτες
Μετρητά
Κατάθεση με web banking (Αποστολή συναλλαγής με FAX)
Πιστωτικές κάρτες :
12 άτοκες δόσεις με την Olympiacos FC Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς.
10 άτοκες δόσεις με οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
Άτοκες δόσεις με άλλες πιστωτικές κάρτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: