moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ανεβάζει στροφές ο αρχηγός

Ανεβάζει στροφές ο αρχηγός

Χαμόγελα για τον αρχηγό!
Ακόμη ένα σημαντικό φιλικό έχει μπροστά του ο Θρύλος, την Πέμπτη (23/07) το βράδυ κόντρα στην Αντάλιασπορ.
 Η δουλειά στην Τουρκία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και το απόγευμα της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο.

Έκαναν ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου της μπάλας και τελειώματα, με επιθετική ανάπτυξη. Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα κόντρα στη Φενέρ.
Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» ωστόσο έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν διότι βλέπουν καθημερινά τον αρχηγό, Γιάννη Μανιάτη, να ανεβάζει στροφές και να πατάει καλύτερα στα πόδια του. Ο μέσος των Πειραιωτών γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα όπως και οι Μπενίτες και Μαρτίνες οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς.
Συντηρητικά κινήθηκε για ακόμα μία μέρα ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ γυμναστήριο έκαναν οι Μιλιβόγεβιτς και Πουλίδο. Το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί προπόνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας πριν το ματς με την Αντάλιασπορ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: