moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί τουρκικού εδάφους δίνει αποψε ο Ολυμπιακος

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί τουρκικού εδάφους δίνει αποψε ο Ολυμπιακος

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί τουρκικού εδάφους δίνει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει την Αντάλιασπορ (Live 20:30, NS1) για το Afyon Cup και είναι ένα τεστ ευκαιριών για πολλούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δείξουν πράγματα στον Μάρκο Σίλβα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται κανονικά και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που κάποιοι από αυτούς κρίνονται, ενόψει της συνέχειας.
Το μοντάρισμα του πρωταθλητή Ελλάδας συνεχίζεται και τα φιλικά είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους, αλλά και αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.
Μετά το φιλικό με την Αντάλιασπορ, την Παρασκευή η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, προτού αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Έρμελο της Ολλανδίας, εκεί όπου θα δοθούν νέα δυνατά φιλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: