moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΕΕΑ πήρε την απόφαση, κάνοντας δεκτή την καταγγελία των ερυθρόλευκων στις 8 Μαϊού


Δεκτή έκανε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού!
Επειτα από μια γεμάτη ένταση συνεδρίαση η ΕΕΑ  αποφάσισε να αποδεχτεί τα στοιχεία που είχε καταθέσει από της 8 Μαϊου  η ομάδα του Πειραιά και να ανακαλέσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στην ΕΕΑ κάνοντας λόγο για “πασίδηλη εικονικότητα” της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο και με μια σκληρή ανακοίνωση είχε ζητήσει την τιμωρία των πράσινων.
Πλέον απομένει να μαθευτεί το σκεπτικό της απόφαση κι από κει και πέρα να φανεί αν κάποια ομάδα με έννομο συμφέρον θα θελήσει να προχωρήσει σε νέα καταγγελία και να ζητήσει τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού!
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέρει:
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Έφεση ο Παναθηναϊκός


Η αντίδραση από την πλευρά του Παναθηναϊκού θα είναι η προφανής, δηλαδή θα υπάρξει έφεση αφού μιλάμε για πρωτόδικη απόφαση.
 Έτσι, οι "πράσινοι" θα καταφύγουν άμεσα σε δευτεροβάθμιο όργανο.
Όπερ και σημαίνει πως η σημερινή απόφαση της ΕΕΑ δεν σημαίνει το τέλος της υπόθεσης, αλλά προσθέτει ένα ακόμη επεισόδιο σε αυτή.
Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως σύμφωνα με στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν υφίσταται σενάριο αμεσου υποβιβασμού της ομάδας, κάτι που για να δούμε αν ισχύει θα πρέπει να μάθουμε το σκεπτικό της απόφασης από την ΕΕΑ.

Στα χέρια των Αγγελόπουλων το μέλλον του ΠΑΟ

Μένει να δούμε αν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ζητήσουν τον υποβιβασμό των πράσινων 
 Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να βγει το σκεπτικό της απόφασης.
Από κει και πέρα και ανάλογα με το τι αυτό θα αναφέρει, θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.
Με λίγα λόγια θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε νέα καταγγελία με την οποία θα ζητήσουν τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: