moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Αληθεια...τι εγινε με τους ρατσιστες οπαδους του βαζελα? Τιμωρηθηκαν η ακομα?(video)

 Αληθεια...τι εγινε με τους ρατσιστες οπαδους του βαζελα? Τιμωρηθηκαν η ακομα?(video)

Kαιρο τωρα το σκεφτομουν,αληθεια...τι να εγινε με τους ρατσιστες οπαδους του βαζελα στην Λεωφορο στο περσινο ντερμπυ?
Τιμωρηθηκαν η ακομα?
Τους παρεδωσε οπως ειχε πει η ΠΑΕ ΠΑΟ για  τις αισχρες και ρατσιστικες χειρονομιες τους προς το μπουθ που βρισκοταν ο Κριστιαν Καρεμπε οπου απευθυνονταν οι σιχαμερες χειρονομιες τους.
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...εδω ειναι Ελλαδα...εδω αυτη ειναι η Ελληνικη Δικαιοσυνη δεν επεμβαινει ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ σε ρατσιστικες επιθεσεις οταν στην μεση υπαρχει η ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ,ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Τα δικα μας παιδια θα πειραξουμε τωρα? τι φταινε? ο Καρεμπε φταει που ειναι ΜΑΥΡΟΣ!!!!

Εμεις ετσι ξηγιομαστε στους...ξενους μαυρους που ερχονται στο γηπεδο μας...μονο τους δικους μας δεν κραζουμε.
ΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ?
Αυτο ομως φιλες και φιλοι υγιως σκεπτομενοιοπαδοι του...ποδοσφαιρου,δεν ισχυει στην Αγγλια...
Και συγκεκριμενα στην Premier League και οχι για τον...παναθηναικουλη αλλα μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες της Ευρωπης και τους οπαδους της...την Τσελσυ.
Η αστυνομία και οι δικαστικές Αρχές της Αγγλίας έχουν αποδείξει πως ξέρουν να περιορίζουν τους χούλιγκαν και τουλάχιστον να τους απομακρύνουν από τα γήπεδα και ειδικα οταν προκειται για ρατσιστικες επιθεσεις.
Εκει η ομαδα συνεργαζεται με τις Αστυνομικες και Δικαστικες Αρχες οι οποιοες ειναι ΑΝΕΠΙΡΡΕΑΣΤΕΣ απο ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....ΓΚΕ-ΓΚΕ????
Ιδου δια του λογου το αληθες...η Δικαιοσυνη στην Ελλαδα και η Δικαιοσυνη στην Αγγλια

Πέντε χρόνια μακριά από τα γήπεδα οι οπαδοί της Τσέλσι

Οι πέντε οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν τιμωρήθηκαν με πενταετή απαγόρευση εσόδου στα γήπεδα.
Η αστυνομία και οι δικαστικές Αρχές της Αγγλίας έχουν αποδείξει πως ξέρουν να περιορίζουν τους χούλιγκαν και τουλάχιστον να τους απομακρύνουν από τα γήπεδα. Αυτή τη φορά δεν είχαμε να κάνουμε για επεισόδια μεταξύ θερμόαιμων, αλλά για ρατσιστική επίθεση φίλων της Τσέλσι πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σχεδόν πέντε μήνες μετά το συμβάν που πραγματοποιήθηκε στο μετρό του Παρισίου με θύμα έναν μαύρο άνδρα.
Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο και η ετυμηγορία ήταν βαριά για τους Τζόσουα Πάρσονς, Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζόρνταν Μάντεϊ, Ντιν Κάλις. Γουίλιαμ Σίμπσον. Συνολικά στους πέντε άνδρες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Αξίζει να τονίσουμε πως η ποινή επιβλήθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της αστυνομίας η οποία ωστόσο πρότεινε δεκαετή απαγόρευση.

 Iδου και η Δικαιοσυνη στην Ελλαδα
 
Το βίντεο κυκλοφορεί στο Youtube και αφορά το ντέρμπι  στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Σε αυτό φαίνονται οπαδοί του "τριφυλλιού" να κάνουν ρατσιστικές χειρονομίες προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο μπουθ του "Απόστολος Νικολαΐδης"
Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ που ήταν μαζί με τα άλλα μέλη της αποστολής των "ερυθρολεύκων" στο γήπεδο της Λεωφόρου και το βίντεο αυτό "ανέβηκε" στο σάιτ skysports.gr.


 ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: