moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κοντά σε Στρόμπερι ο Ολυμπιακός,το προφίλ του Αμερικανού γκαρντ (videos)

Κοντά σε Στρόμπερι ο Ολυμπιακός,το προφίλ του Αμερικανού γκαρντ (videos)


Κοντά σε Στρόμπερι ο Ολυμπιακός

 Στην απόκτηση του Ντι Τζέι Στρόμπερι πλησιάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Eurohoops. Πρόκειται για τον 30χρονο γκαρντ (1,96μ.), που έκανε… θαύματα φέτος με την Καρσίγιακα, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Eurocup.
Είναι ένα περιφερειακός με πλούσια αθλητικά προσόντα, ψηλός και γρήγορος, καλός αμυντικός και ιδανικό συμπλήρωμα για παίκτες τύπου.. Σπανούλη.
Ο Στρόμπερι είναι κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο (1+1) με τους πρωταθλητές.
Απόφοιτος του Μάτερ Ντέι της Καλιφόρνια, επελέγη στο νούμερο 59 του ντραφτ το 2007 από τους Σανς, στους οποίους έπαιξε ακολούθως σε 33 ματς χωρίς αξιοσημείωτες επιδόσεις (2,2π. σε 8,2 λεπτά ανά αγώνα). Ακολούθως άρχισε η… περιοδεία του σε όλο τον κόσμο, αφού δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ΝΒΑ παρά τις δύο θητείες του στο NBDL, μιας και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Έπαιξε στη Φορτιτούντο Μπολόνια, τη Λιέτουβος Ρίτας, τη Χαποέλ Μιγκντάλ Ιερουσαλήμ, την Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ και την Ορτέζ στην Ευρώπη, όπως επίσης και σε δύο ομάδες στο Πουέρτο Ρίκο, προτού καταλήξει πέρσι στη Σμύρνη. Με την Καρσίγιακα είχε 12,1 πόντους (66,5% βολές, 47,2% στα σουτ, 36,8% στα τρίποντα), 3,6 ριμπάουντ, 3,2 ασίστ και 1,8 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 28,6 λεπτά ανά αγώνα και συνολικά 62 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.



Στα play offs ήταν ακόμη καλύτερος, καθώς είχε 15,9 πόντους κατά μέσο όρο με 58% στα δίποντα και 44% στα τρίποντα, 3,6 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: