moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Διέψευσε τον Φύσσα ο Σα Πίντο και ενορκως

Διέψευσε τον Φύσσα ο Σα Πίντο και ενορκως

Διέψευσε Φύσσα ο Σα Πίντο
Επειδη το Piraeus Planet ασχοληθηκε πολυ με το θεμα αυτο,δινοντας στην δημοσιοτητα αληθινα στοιχεια και οχι εντεταλμενες δημοσιοκαφριλες των βαζελοmedia,θα σας δειξω μερικους συνδεσμους απο αναρτησεις για το θεμα της ψευδομαρτυριας του Τακη Φυσσα και την καταρευση των κατηγοριων απο την τοτε επιστολη που ειχε στειλει ο Σα Πιντο διαψευδοντας τις ψευδομαρτυριες του Φυσσα.
Τωρα το εκανε και ενορκως και παρουσιαστηκε αυτοβουλως και πριν την ημερομηνια που του ειχε δοθει για να καταθεσει.
Ιδου και οι συνδεσμοι του Piraeus Planet για το επιμαχο θεμα.
Φυσσας ο ψευδομαρτυς
Μήνυση στον Φύσσα από τον Σπανό
Και εδω τα γραφετε οπως θελετε και αφηνετε υπονοουμενα για Ολυμπιακο και Μαρινακη
Πλησιαζει η ωρα που θα αποστομωθούν οι λασπολόγοι
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος«Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»
Να επισημανουμε οτι ο Ανακριτης Ανδρεαδης δεν επεβαλε κανεναν περιοριστικο ορο στον Σα Πιντο,κατι που εχει ιδιαιτερη βαρυτητα,γιατι αν τον εκρινε ενοχο και επικινδυνο θα τον ειχε προφυλακισει.
ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ?
 Να υπενθυμισουμε οτι ο ψευδομαρτυρας Φυσσας ειχε επικαλεστει οτι για το υποτιθεμενο  στησιμο του αγωνα οτι το ακουσε απο τον Φερναντο Σαντος και τον βοηθο του Ρικαρντο.
Ακουσα,μου ειπανε κλπ...Ετσι δεν στεκονται κατηγοριες,και ηρθε η ωρα να κριθει εαν και εφοσον ειναι αξιοπιστη η μαρτυρια του Φυσσα.
Ιδου και η ειδηση...
Αρνήθηκε στην απολογία στον ανακριτή ο Ρικάρντο Σα Πίντο ότι είπε στον Τάκη Φύσσα πως δέχτηκε διοικητική παρέμβαση πριν τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος.
Με την αιφνιδιαστική χθεσινή απολογία του Ρικάρντο Σα Πίντο, του 34ου και λογικά τελευταίου κατηγορούμενου, φαίνεται πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ατρομήτου επρόκειτο να παρουσιαστεί στην Ευελπίδων το Σεπτέμβριο, αλλά προκειμένου να μην διακόψει τις υποχρεώσεις του με την Μπελενένσες τότε, πήγε αυτοβούλως νωρίτερα και απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς.
Ο Σα Πίντο ενημερώθηκε πως αντιμετωπίζει τις κατηγορίες δωροδοκίας-δωροληψίας και αλλοίωσης αποτελέσματος στον φετινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρομήτου (2-1).

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε ότι είπε στον Τάκη Φύσσα πως δέχτηκε παρέμβαση από τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να μην χρησιμοποιήσει τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και Κατσουράνη.
 Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν απολογηθεί με την ίδια κατηγορία και είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, όπως συνέβη και με τον Σα Πίντο.

Αν από τις απολογίες δεν έχει προκύψει κάποιο νέο στοιχείο που απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και νέες κλήσεις σε απολογία, ο Γιώργος Ανδρεάδης πλέον έχει ολοκληρώσει το ανακριτικό του έργο μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, τριών μηνών. Πλέον ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης θα φύγει από τα χέρια του και θα ανατεθεί σε εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος μετά τη μελέτη των στοιχείων θα εισηγηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών ποια πρόσωπα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη. Αυτή αναμένεται να αρχίσει είτε στα τέλη του 2015, είτε στις αρχές του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: