moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Θελουν και το Γεωργιος Καραισκακης χωρις θεατες που πληροι ολες τις προυποθεσεις ασφαλειας?

Θελουν και το Γεωργιος Καραισκακης χωρις θεατες που πληροι ολες τις προυποθεσεις ασφαλειας?


 Μηπως θελουν να τα πληρωσει ο Μαρινακης και αυτα?Τι παει να πει να ξεκινησει το πρωταθλημα της νεας σεζον χωρις θεατες?
Παλι ο Ολυμπιακος ο κοσμος του  και το Γεωργιος Καραισκακης που πληροι ολες τις προυποθεσεις θα πληρωσουν το μαρμαρο?
Παλι τις τακτικες ποναει χερι-κοψει χερι θα ξεκινησει ο Κοντονης? 

Να ξεκινησουν χωρις θεατες οι ομαδες που δεν διαθετουν τα απαραιτητα οχι ο Ολυμπιακος και το γηπεδο του που ειναι στολιδι για το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο.
Δεν ειναι δυνατον να ζητανε μονο τα εισητηρια οι αλλες ομαδες και να μην υπαρχουν και οι καταληλες και ασφαλεις προυποθεσεις για τους οπαδους τους αλλα και για τους φιλοξενουμενους.
 Δεν ειναι δυνατον ο Υπ.Αθλητισμου να ζητησει εναρξη του πρωταθληματος χωρις θεατες  σε ολα τα γηπεδα ακομα και σε αυτα που πλειρουν τις προυποθεσεις.
Αλλα θα σας πω εγω τι συμβαινει ...
Ειναι μια καλη ευκαρια να πληξουν τον Ολυμπιακο τον κοσμο του που αντιδρα στην μποχα την βρωμα καιτην λασπη που εκτοξευεται απο το κοινο μετωπο κατα του .
Αυτο το δημοσιευμα απο το βαζελοmedia να ξερετε οτι κατι κρυβει απο πισω,καποιο βρωμικο σχεδιο που ετοιμαζεται να τεθει σε εφαρμογη και να πληξει τα συμφεροντα του Ολυμπιακου μας.
Να ειστε σιγουροι οτι δεν θα σας αφησουμε να το κανετε αυτο....

Ιδου και η ειδηση...

Κίνδυνος να αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς θεατές

Η Super League ακόμα δεν έχει προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου για το ηλεκτρονικό εισιτήριακαι τις κάμερεςΣυνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού θα επιδιώξει η Super League τις επόμενες μέρες για να συζητηθεί η εφαρμογή του νόμου σε περίπτωση που δεν προλάβουν να τοποθετηθούν με την σέντρα του νέου πρωταθλήματος ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάμερες σε όλα τα γήπεδα.

Ο Πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος την Τετάρτη (24/6) σε γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι ομάδες θα προλάβουν να είναι έτοιμες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος ώστε να ματς να γίνονται με θεατές, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει κάποιες ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ενάμιση μήνα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και δυο μήνες πριν την έναρξη του νέου, η κλήρωση του οποίου θα διενεργηθεί στις 15 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής, ούτε κάμερες τοποθετούνται ή γίνονται συμβατές, αλλά ούτε και το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριου που έχει τις προδιαγραφές του νόμου.
Το κόστος είναι μεγάλο και οι ΠΑΕ δεν φέρονται διατεθειμένες να το καλύψουν από μόνες τους, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα γήπεδα τα οποία δεν ανήκουν σε ομάδας αλλά τα μισθώνουν.
Ο Σταύρος Κοντονής έχει διαμηνύσει ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα εφαρμοστεί και ο νόμος που σημαίνει πως όποιο γήπεδο δεν πληροί της προϋποθέσεις δεν θα φιλοξενεί οπαδούς. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν από την συνάντηση των δυο πλευρών δοθεί μια μικρή παράταση ώστε να βρεθεί και η λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: