moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αλλάζει η ΚΕΔ

Αλλάζει η ΚΕΔ

Αλλάζει η ΚΕΔ
«Στα σκαριά» είναι η νέα σύνθεση της ΚΕΔ, με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Χριστόφορο Ζωγράφο στους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως αποκαλύπτει η SportDay. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, προ των πυλών της ΚΕΔ βρίσκονται οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής), Χρήστος Γενναίος (πρώην βοηθός διαιτητή και νυν παρατηρητής), Γιάννης Τσαχειλίδης (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής), ενώ μία θέση διεκδικεί και ο Μανώλης Γιανναδάκης (πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής).
Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως πιθανότερος διάδοχος του Χριστόφορου Ζωγράφου αναμένεται να είναι ο κ. Σωμαρακάκης, ο οποίος είχε περάσει ξανά πριν από λίγα χρόνια από την ΚΕΔ ως μέλος.
Εν τω μεταξύ, εκτός από τον Ζωγράφο και τον Μπριάκο που αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες, όλα δείχνουν πως θα φύγουν και οι Μπέγκος και Αμυγδαλής. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τον Χιού Ντάλας, με τον Κύρο Βασσάρα να παραμένει σε ρόλο του υπεύθυνου ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: