moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Έφτασε μέχρι τους «8» η Βουγιούκα

Έφτασε μέχρι τους «8» η Βουγιούκα

Έφτασε μέχρι τους «8» η Βουγιούκα

Έξι νίκες σε επτά αγώνες και πορεία που την έφερε μέχρι τους «8» ήταν ο απολογισμός της παρουσίας της Βάσω Βουγιούκα στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού στη Σπάθη Γυναικών.
Η πρέσβειρα του αθλήματος για την Ελλάδα ξεκίνησε δυναμικά στη διοργάνωση και με μια σειρά από καλές εμφανίσεις τερμάτισε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Συγκεκριμένα κέρδισε κατά τη σειρά τις Φλόρα Παλού από τη Γαλλία με 5-2, Μαγκνταλένα Πάστερνακ από την Πολωνία και Αλιόνα Τζελάκι από τη Μολδαβία, με 5-2 την Τσέχα Κλάρα Χανζλίκοβα και με 5-3 την Μαρτίνα Κρίσιο από την Ιταλία.
Έτσι πήρε απευθείας την πρόκριση για τη φάση των «16»  όπου εκεί κατέβαλε εύκολα την αντίσταση της Ισπανίδας Λάγια Βίλια με 15-8, σφραγίζοντας την πρόκριση στους «8». Στο 7ο παιχνίδι της για τα προημιτελικά, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Αζέρα Σεβίλ Μπουνιάτοβα.
Παρά το γεγονός ότι η Βάσω Βουγιούκα έχανε με 4-1 ανέτρεψε προσωρινά την εις βάρος της κατάσταση, προηγήθηκε με 4-5 αλλά στο φινάλε της 1ης περιόδου έχανε με 8-7.
Τελικά στην εξέλιξη του αγώνα παρέμεινε πίσω στο σκορ και γνώρισε την ήττα με 15-12, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: