moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Σεναριο για Σαεσούε και Ολυμπιακό (video)

Σεναριο για Σαεσούε και Ολυμπιακό (video)



Κοντά στον Ολυμπιακό φέρνουν οι Τούρκοι τον Ατίφ Σαεσούε.
Ο 28χρονος Γαλλομαροκινός αριστερός εξτρέμ της Σίβασπορ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα έχει δεχθεί πρόταση από τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Οι Τούρκοι ζητούν περισσότερα από 5 εκατ. ευρω την ώρα που η ρήτρα αποδέσμευσις του Σαεσούε είναι στα 3 εκατ. ευρώ.
Για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον και η Γαλατασαράι και Νάπολι, με τον Μαροκινό να έχει δηλώσει πως θα ήθελε να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League.
Ο Σαεσούε  που ξεκίνησε την καριέρα του στη Νανσί το 2012 πήγε στην Τσερνομόρετς και την επόμενη σεζόν οι Ουκρανοί τον πούλησαν για 800.000 ευρώ στην Σίβασπορ, με την οποία πέρσι ειχε 33 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ το συμβόλαιο του με τους Τούρκους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.
Ωστόσο όποια ομάδα πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης των 3 εκατ. ευρώ που έχουν βάλει στη Σίβα τότε μπορεί να τον κάνει δικό της.
Αν και γεννημένος στη Γαλλία ο Σαεσούε πρόσφατα έγινε διεθνής με το Μαρόκο πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο φιλικό με την Ρωσία.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση, αυτό όμως δεν εμπόδισε το Foot Ologie να δημιουργήσει video που να  καλωσορίζει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό στους “ερυθρόλευκους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: