moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Πρόστιμο 14,4 εκατ. ευρώ για λαθρεμπόριο που προβλεπει και προσωποκρατηση με αυτοφωρη διαδικασια

Πρόστιμο 14,4 εκατ. ευρώ για λαθρεμπόριο που προβλεπει και προσωποκρατηση με αυτοφωρη διαδικασια

Πρόστιμο 14,4 εκατ. ευρώ για λαθρεμπόριο!
Αν μην τι αλλο πλεον ειναι επισημα λαθρεμπορος ο Δημητρης Μελισσανιδης οχι μονο επειδη εχει ηδη καταδικαστει σε πενταετη φυλακιση αλλα και επειδη του υποβληθηκε προστιμο 14,4 εκατομυριων ευρω απο την ΔΟΥ Αιγιου.
Τι σημαινει αυτο?
Βασει του νομου ο Δημητρης Μελισσανιδης  εφοσον δεν παρουσιαστει στην ΔΟΥ να εξοφλησει  την οφειλη του ,κινειται αυτοματα η αυτοφωρη διαδικασια συληψης του και οδηγειται στις φυλακες εφοσον ο νομος προβλεπει οσοι εχουν πανω απο 50.000 ευρω οφειλη προς το Δημοσιο τιμωρουνται με ποινη φυλακισης και προσωποκρατηση.

Γιαυτο και εχει εξαφανιστει ο Τιγρης και δεν εμφανιζεται.
Εδω θελουμε να δουμε την ευαισθησια των Αρχων και των Εισαγγελεων  που ειναι υποχρεωμενοι να επιβαλουν τον νομο οπως σε καθε Ελληνα πολιτη που οφειλει στο Δημοσιο και να μην παραβλεψει το γεγονος και κανουν οτι δεν τον βρισκουν και οτι δεν ξερουν που ειναι.
Αν δεν μπορουν να βρουν τον μετοχο του...ΟΠΑΠ ποιον μπορουν να βρουν?
Ακομα ενα ξεβρακωμα για τα αναγνωρισμενα και σεσημασμενα λαμογια αυτου του τοπου που κανουν οτι θελουν με την ανοχη της Πολιτειας και των δημοσιογραφων.
Βλεπετε οι ΑΡΔ απεκρυψαν ακομη μια φορα ενα τετοιο συμβαν λειτουργωντας προς ιδιον συμφερον.
Αναμενουμε τις εξελιξεις και παρακολουθουμε το θεμα αυτο εδω στο Piraeus Planet ,και θα το σχολιαζουμε αναλογα ετσι οπως πρεπει.
Αντε γιατι πολυ μας τα ζαλισατε με τα λαμογια και τους λαθρεμπορες εσεις οι ΑΡΔ που πατε καλα και σωνει να μας τους βγαλετε νοικοκυρηδες.
Ιδου και η ειδηση...

Πρόστιμο 14,4 εκατ. ευρώ για λαθρεμπόριο!

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Δ. Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «parapolitika.gr».
Στην ΔΟΥ Γλυφάδας απεστάλη προ ημερών βεβαιωμένη οφειλή ύψους 14,4 εκατομμύρια ευρώ, από την ΔΟΥ Αιγίου.
Πρόκειται για ένα ποσό που συνδέεται με πρόστιμο που έχει επιβληθεί στον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, και σχετίζεται με υπόθεση λαθρεμπορίας.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «parapolitika.gr», εντός της ημέρας η συγκεκριμένη οφειλή, θα καταστεί ληξιπρόθεσμη.
Αυτό σημαίνει ότι αν δεν προσέλθει ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ, να πληρώσει, τότε οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να κινήσουν τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Και στις περιπτώσεις αυτές, ο νόμος, προβλέπει την αυτόφωρη διαδικασία.
Για να δούμε τι θα κάνουν πρωτίστως οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Γλυφάδας για τον «πελάτη» τους.
Επίσης, θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: