moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Πρεμιέρα σε άδειο γήπεδο ο Ολυμπιακός

Πρεμιέρα σε άδειο γήπεδο ο Ολυμπιακός

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μία (1) αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.
Η έγγραφη επίπληξη που κατέγραψαν οι διαιτητές του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έφερε την τιμωρία της έδρας των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι θα δώσουν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς στη Basket League δίχως την παρουσία των φιλάθλων τους. Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την ποινή αποκλεισμού της έδρας των Πειραιωτών, που -εκτός των άλλων- θα πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 9.000€.
Αναλυτικά η τιμωρία στην ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Επιβάλλεται:
1) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€,
2) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€,
3) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη κροτίδων), πρόστιμο 2.200,00€,
4) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων), πρόστιμο 2.200,00€,
5) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση βεγγαλικών λάμψης), πρόστιμο 2.200,00€
6) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια του αγώνα, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 1.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 14-6-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: