moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο Σα Πίντο ψαχνει τον αφαντο Φύσσα

Ο Σα Πίντο ψαχνει τον αφαντο Φύσσα

Δεν ηρθε μονο νωριτερα απο την προθεσμια που του ειχε  επιδοθει για να ερθει να καταθεσει ενορκως ,κατεθεσε και τωρα ψαχνει τον ψευδομαρτυρα Φυσσα για να του τα πει και προσωπο με προσωπο.
Ο Φυσσας ομως οπως αντιλαμβανεστε...ειναι εξαφανισμενος.
Οποιος  εχει κατι να πει εμφανιζεται φορα παρτιδα που λεμε εμεις οι Πειραιωτες και το λεει ,και δεν κρυβεται.
Κρυβεται οποιος εχει λερωμενη την φωλια του.
Το ξεβρακωμα αυτων που εστησαν αυτην την σκευωρια συνεχιζεται και να ειστε σιγουροι πως ακομα δεν εχει τελειωσει.
Ιδου και η ειδηση... 

Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου ήθελε να μάθει τον λόγο που ο διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού τον έμπλεξε χωρίς λόγο

Τον Τάκη Φύσσα αναζήτησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας προκειμένου να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου που βρέθηκε κατηγορούμενος για δωροδοκία-δωροληψία μετά από ένορκη κατάθεση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού πως δέχθηκε πιέσεις για να μην χρησιμοποιήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Ναπολεόνι, Κυβρακίδης, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης) στον αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό, αναρωτιόταν πως μπορεί ο Φύσσας να έχει πει ένα τόσο σοβαρό θέμα σε πρόσωπο με το οποίο έχει μιλήσει μόλις 2-3 φορές μαζί του.
Ο 43χρονος τεχνικός της Μπελενένσες που τελικά δεν κατάφερε να συναντηθεί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πρασίνων» απόρησε πως ενώ ο Φύσσας είχε μάθει κάτι τόσο σοβαρό για τον βασικό ανταγωνιστή του στο πρωτάθλημα, αποφάσισε να καταθέσει ενόρκως μετά από αρκετές ημέρες και δεν το κατήγγειλε αμέσως, αφήνοντας υπονοούμενα πως το έκανε αφότου δέχθηκε πιέσεις.
Κατά την απολογία του στον Γιώργο Ανδρεάδη ο Σα Πίντο χαρακτήρισε ψευδή τα όσα κατέθεσε ο Φύσσας, με τον ανακριτή αν τον αφήνει ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους.
Πλέον, ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης θα φύγει από τα χέρια του Γιώργου Ανδρεάδη και θα ανατεθεί σε εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος μετά τη μελέτη των στοιχείων θα εισηγηθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών ποια πρόσωπα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη (αναμένεται να αρχίσει είτε στα τέλη του 2015, είτε στις αρχές του 2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια: