moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Από βδομάδα κρίνονται οι καταγγελίες του Ολυμπιακού

Από βδομάδα κρίνονται οι καταγγελίες του Ολυμπιακού

 Από βδομάδα κρίνονται οι καταγγελίες του Ολυμπιακού
Αναβολή πήρε η -προγραμματισμένη για την Τετάρτη- συνεδρίαση της ΕΕΑ. Από βδομάδα θα εξεταστούν οι καταγγελίες του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού εναντίον Γιαννακόπουλου και Μελισσανίδη.
Την προσεχή εβδομάδα θα γίνει τελικά η σημαντική συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μια υποχρέωση του προέδρου, Κωνσταντίνου Παπαλάκη, εκτός Αθηνών οδήγησε στην αναβολή της διαδικασίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Έτσι, θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες οι καταγγελίες που έχουν γίνει από τον μπασκετικό και τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αλλά και από την ΠΑΕ Εργοτέλης.

Θυμίζεται ότι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υποστηρίζει ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι εικονικά μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού και ότι πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την πλευρά της, έχει καταγγείλει σχέση που υπάρχει, σύμφωνα με την ίδια, μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενόσω εκείνος είναι και μέτοχος του ΟΠΑΠ.

Όσο για τους Κρητικούς, έχουν κάνει καταγγελία για παράνομη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Κέρκυρας, στοχεύοντας στον υποβιβασμό της και την παραμονής τους -αντ’ αυτής- στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: