moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Παρουσιαστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics&videos)

Παρουσιαστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics&videos)

Με τον τροπο που αρμοζει παρουσίαστηκε η νεα ερυθρόλευκη εμφανιση.

Πρωτοπορα ιδεα ,μια ιδεα που αρμοζει στον λαο του Πειραια,του Πειραια της Ναυτοσυνης και του μεγαλυτερου λιμανιου της Μεσογειου ,οπου οι Πειραιωτες απο την στιγμη που θα γεννηθουν απολαμβανουν την γαληνη που προσφερει η πασιγνωστη στην Υφηλιο ...θαλασσα του Πειραια

Με παραδοσιακο ιστιοφορο που επλευσε εξω απο τα γραφεια της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποδεχτηκαν εκατονταδες πιστοι οπαδοι του Θρυλου την νεα ερυθρολευκη φανελα σε μεγεθος πανιου ιστιοφορου ,και με κορνες απο τον καπετανιο και το πληρωμα του σκαφους σε ρυθμο ερυθρολευκο και συνθηματα απο την οχθη εξω απο τα γραφεια της ΠΑΕ Ολυμπιακος ,καπνογονα χειροκροτηματα.

Ακομα και οι λουομενοι στην πλαζ Βοτσαλακια  ξεσηκωθηκαν και χειροκροτουσαν το ιστιοφορο και το αποθανατιζαν με τα κινητα τους τηλεφωνα

inner

inner

Η συνάντηση των Θρύλων έγινε. Ολυμπιακός και adidas βαδίζουν χέρι-χέρι στη νέα εποχή και την Τετάρτη το απόγευμα, αρχικά στον ιστιοπλοϊκό και στη συνέχεια στα γραφεία της ΠΑΕ, έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

 11653399_10153117742697874_1858652458_n
Στην φωτογραφία έχετε την δυνατότητα να δείτε τις νέες εμφανίσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας, με τις οποίες φιλοδοξούν να πάνε σε μια νέα επιτυχημένη χρονιά.

inner
Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι Π. Ισά, Γ. Μώραλης, Μ. Κουντούρης, Γ. Παύλου, Σ. Θεοδωρίδης, Γ. Βρέντζος, Γ. Γεωργάτος, Π. Κόκκαλης, Δ. Αγραφιώτης, Λ. Θεοδωρακάκης και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

inner
Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην εκδήλωση εκεί οι Γιάννης Γιαννιώτας, Τζίμι Ντουρμάζ, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Τάσος Αυλωνίτης.

inner

1

Η νέα φανέλα θα έχει και φέτος την unicef σαν χορηγό, ωστόσο πρέπει απλά να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Παράλληλα, το… ιδιαίτερο γνώρισμα της φανέλας είναι πως στον γιακά γράφει: «we keep on dreaming».

 ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁ ÖÁÍÅËÁÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ



 11651343_10153117696652874_278053902_n

Όταν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στον ιστιοπλοϊκό, σειρά είχαν τα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου είχε βρεθεί αρκετός κόσμος και υπήρχαν και καπνογόνα, για να “φτιάξουν” ακόμα περισσότερο το κλίμα σε μια πολύ όμορφη μέρα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μπήκαν σε… νέα εποχή.

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÍÅÁ ÖÁÍÅËÁÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ



 
Δείτε το φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού.

Η εκδήλωση για τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics)

inner
 

inner
 

inner

inner

inner
 

inner

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια: