moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Πλοίο τoυ Μαρινάκη έσωσε 220 μετανάστες

Πλοίο τoυ Μαρινάκη έσωσε 220 μετανάστες
agisilaos_capital_

Τις πρώτες βραδυνές ώρες της Τρίτης 23/06/15, ο Αγησίλαος ακολουθώντας οδηγίες από το κέντρο διάσωσης-έρευνας της Ρώμης, όλοι οι 220 μετανάστες μεταβιβάστηκαν με ασφάλεια στο υπεράκτιο περιπολικό σκάφος Poseidon.
Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της επιχείρησης διάσωσης, ο Αγησίλαος συνέχισε το ταξίδι του για τον αρχικό του προορισμό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Αγησίλαου προσέφεραν όλη τη δυνατή υποστήριξη και βοήθεια στους 220 μετανάστες.
Ο Νικόλαος Συντυχάκης, διευθύνων σύμβουλος της Capital Ship Management Corp., σχολίασε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που για μια ακομα φορα ένα από τα πλοία μας μπόρεσε να συμμετάσχει με επιτυχια σε σημαντική επιχείρηση διάσωσης. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πλοίαρχο και το πλήρωμα του Αγησιλαου για τον επαγγελματισμό τους και για τη συνεισφορά τους στην ασφαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της επιχείρησης διάσωσης σωζοντας τις ζωες 220 ανθρωπων.»
Πλοίο τoυ Μαρινάκη έσωσε 220 μετανάστες

Πηγη: http://www.e-nautilia.gr/
Εμεις απο την δικη μας ανθρωπιστικη πλευρα θελουμε να συγχαρουμε τον καπετανιο και το πληρωμα του πλοιου Αγησιλαος για την συμβολη του στην διασωση των μεταναστων.
Μια ανθρωπιστικη πραξη που κανει υπερηφανη και την Ελληνικη Ναυτιλια διεθνως ακομη μια φορα αλλα και ολοι οι Ελληνες νοιωθουν υπερηφανοι για την σωτηρια πραξη του Αγησιλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: