moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τρεμέλ Ντάρντεν: Ο «κρυφός»MVP

Τρεμέλ Ντάρντεν: Ο «κρυφός»MVP

Ο «κρυφός»… MVP
Όχι ο Σπανούλης, ούτε ο Πρίντεζης, μήτε κάποιος άλλος αναμενόμενος… Ο Τρεμέλ Ντάρντεν είναι ο άνθρωπος-«κλειδί» για τον Ολυμπιακό στις φετινές μάχες με τον Παναθηναϊκό.
Αν ζητήσει μια αποτίμηση της φετινής παρουσίας του Τρεμέλ Ντάρντεν στην ομάδα, λίγοι θα δηλώσουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να μην είναι ο σμολ φόργουορντ των… ονείρων των οπαδών του Ολυμπιακού, ωστόσο αποδεικνύεται καθοριστικός για τους «ερυθρόλευκους». Ο 34χρονος φόργουορντ είναι ο «κρυφός» MVP της ομάδας στα τέσσερα φετινά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, όπου οι Πειραιώτες μετρούν ισάριθμες νίκες με τις οποίες εξασφάλισαν αρχικά το πλεονέκτημα έδρας και πλέον έχουν φτάσει στο 2-0 στη σειρά των τελικών. Αντίθετα απουσίαζε λόγω τραυματισμού στη μοναδική ήττα τους από τους «πράσινους», στον προημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντάρντεν είναι «κομβικός» στον περιορισμό της δράσης του Δημήτρη Διαμαντίδη. Όταν βρίσκεται αυτός στο παρκέ, αναλαμβάνει το μαρκάρισμά του κι έχει κάνει περίφημη δουλειά, χάρη στα αθλητικά του προσόντα, τα μακριά του χέρια και την προσήλωσή του στο ρόλο του.
Σε αυτά τα τέσσερα ματς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει 5,25 πόντους με άσχημα ποσοστά (1/5 δίποντα, 1/13 τρίποντα), 6,25 ασίστ και 2 λάθη κατά μέσο όρο. Έργο όχι μόνο του θεοσεβούμενου (όποιος τον «ακολουθεί» στο Twitter το έχει διαπιστώσει) Αμερικανού, αλλά κυρίως αυτού…

Όμως ο Ντάρντεν δεν έχει περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα. Εκμεταλλεύεται την προσήλωση της άμυνας του Παναθηναϊκού σε άλλους παίκτες και βρίσκει πεδίο δράσης στην επίθεση έχοντας 11,5 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (14/22 δίποντα, 4/11 τρίποντα) στα τέσσερα φετινά ματς απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ είναι ακόμη καλύτερος στο ΟΑΚΑ, όπου στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει 14,5 πόντους με 8/13 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/4 βολές.
Όλα αυτά για έναν παίκτη που φέτος είχε στο πρωτάθλημα 6,7 πόντους (50,5% δίποντα, 34,9% τρίποντα, 77,5% βολές), 3,1 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ σε 19:40 κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 4,2 πόντους (44,2% δίποντα, 26,5% τρίποντα, 78,3% βολές), 1,8 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε 15:42 ανά αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: