moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Τα «σεναρια» για προπονητη και παικτες

Τα «σεναρια» για προπονητη και παικτες

 
Ακόμα και εντός της ημέρας είναι πιθανό να ανακοινωθεί η πρόσληψη προπονητή στον Ολυμπιακό, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με την απόκτηση και ενός επιθετικού. 
Ποια τα δεδομένα σε όλες τις υποθέσεις.
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του προπονητή και εκείνο του ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την επίθεση της ομάδας.
Με μοναδική περίπτωση τον Μίτσελ, η διοίκηση δεν έχει διαψεύσει κάποιο από τα (πολλά) ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φέρονται να εξετάζονται για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.
Η επικείμενη πρόσληψη ενός προπονητή μπορεί να συνδυαστεί και με την απόκτηση του επιθετικού! Υπάρχουν τρία σενάρια που το καθένα ξεχωριστά έχει τη δική του σημασία. Συγκεκριμένα, αν οι Πειραιώτες προσλάβουν τον Ολλανδό Γιολ θα επιλέξουν για σέντερ φορ τον Μπερμπάτφο, στην περίπτωση του Ισπανού Εσκριμπά υπάρχει ο Ζόνατας και για τον Ρενέ Ζιράρ (που έφερε στην επιφάνεια η Equipe) ο Μουνιέ.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως «παίζει» δυνατά το όνομα του Εσκριμπά της Έλτσε, αφού ο 50χρονος κόουτς αναμένεται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο που αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θα υποβιβαστεί στη Segunda Division.

Μάλιστα, στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Εσκριμπά, στον οποίο προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και φαίνεται πως έχει πάρει τις εγγυήσεις που είχε ζητήσει προ ημερών ο μάνατζέρ του από τη διοίκηση.

Όσον αφορά την υπόθεση του Μπερμπάτοφ, στη Βουλγαρία υποστήριζαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον διεθνή άσο και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 2 εκατ. ευρώ!
Επίσης, αποκάλυπταν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στην ομάδα και τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Εμίλ Ντάντσεφ, είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και ίσως σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: