moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ψαχνει για το καλυτερο ο Ολυμπιακος

Ψαχνει για το καλυτερο ο Ολυμπιακος

Φορτσάρει για πάγκο και επίθεση!
Την καλύτερη δυνατή λύση θέλουν να βρουν στον Ολυμπιακό στο θέμα του (Ισπανού) προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για τον φορ με τους Πειραιώτες να ψάχνουν «θηρίο» για τη γραμμή κρούσης.
Αν και ο Βίτορ Περέιρα βρίσκεται στην Τουρκία, απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό.
Οι Πειραιώτες τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα προπονητή και οι όποιες πληροφορίες έρχονται από την Ισπανία, όπου και φέρονται να ψάχνουν τον διάδοχο του Πορτογάλου τεχνικού.
Καθημερινά τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι τα ίδια (όπως των Εσκριμπά της Έλτσε, Γκράθια της Μάλαγα, Αγκίρε, Ράμος, Καπαρός και του Γάλλου Γκαρντέ), όμως σε αυτά προστέθηκαν εκείνα του Πάκο Χέμεθ που εργάζεται στη Ράγιο Βαγεκάνο και εκείνο του Μαρθελίνο της Βιγιαρεάλ.
Ολα αυτα ομως παραμενουν σεναρια εφοσον ακομη δεν εχει επισημοποιηθει τιποτε...
Πρόθεση της διοίκησης είναι να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση και να προκύψει μία νέα περίπτωση Βαλβέρδε, ενός προπονητή που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό το όνομά του στο ευρύ κοινό, αλλά με τη δουλειά του θα καταφέρει να κερδίσει τίτλους και την αγάπη των οπαδών της ομάδας.
Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για την ενίσχυση της επιθετικούς τους γραμμής, με τις επαφές με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να είναι αυτή τη στιγμή ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου.
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του Βούλγαρου φορ και οι συζητήσεις έχουν γίνει σε πολύ καλό κλίμα για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Σύμφωνα με τον «Γαύρο», στο μεταγραφικό στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας βρίσκεται και ο Ντουβάν Ζαπάτα της Νάπολι και φαίνεται να ταιριάζει στο στιλ του Γουίδο Καρίγιο που ακόμα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην υπόθεσή του.
Επίσης, στο «μικροσκόπιο» των Πειραιωτών βρίσκεται και ο Ζόνατας, ένας επιθετικός που αρέσει εδώ και αρκετό καιρό στους διοικούντες και συνεργάζεται με τον Μίνο Ραϊόλα. Φέτος είχε 14 γκολ και 7 ασίστ στην Έλτσε, στην οποία έχει προπονητή τον Εσκριμπά που εξετάζει για προπονητή η διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: