moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Φυσικα και μπορεί να δώσει 2 εκατ. για Πάτο ο Ολυμπιακός»

«Φυσικα και μπορεί να δώσει 2 εκατ. για Πάτο ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί να δώσει 2 εκατ. για Πάτο ο Ολυμπιακός»
 
Εδω πρεπει να διευκρινισουμε καποια πραγματακια για αυτους που νομιζουν οτι δεν δινει ο Βαγγελης Μαρινακης 2 εκατομυρια για τον καθε...ΠΑΤΟ.....
Τετοι παικτες ειναι παρα πολυ δυσκολο να ερθουν στην Ελλαδα και αυτο γιατι το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚΑΚΙ εχουν υποβαθμισει την διοργανωση με ολα οσα κανουν εδω και χρονια.
Επεισοδια,στημενα media που δημιουργουν το μισος κατα του Ολυμπιακου στους ανεγκεφαλους οπαδους τους  ,η ανοχη και η αβαντα της εκαστοτε Κυβερνησης στα λαμογια και καταδικασμενους ιδιοκτητες των ομαδων αυτων...
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ...
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ...ΟΠΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΕΒΑΙΑ..
Με ολα αυτα που συμβαινουν χτυπουν και τον Ολυμπιακο στις μεταγραφες του.
Οταν ενα μεγαλο ονομα δεν θελει να ερθει στην Ελλαδα ειναι μονο και μονο για αυτους τους λογους και οχι για τα δυο εκετομυρια..
Σιγα να μην ειχε προβλημα ο Μαρινακης να βαλει 2 εκατομυρια...πλακα κανουμε?
Αν θυμομαστε ολοι καλα εβαλε 10 .000.000 για την αυξηση του Μετοχικου κεφαλαιου του ΟλυμπιακουΣτα δυο θα κολαγε?
Απλα καποιοι πρεπει να το καταλαβετε αυτο...και αφηστε τις παπαριες που λεει ο Σινετεφελντ στην μπουρδελοφυλαδα που ζηταει συγγνωμη συνεχεια εδω και χρονοια απο τον Ολυμπιακο μολις της κατσει την μυνηση...και τις αναδημοσιευσεις των βαζελο media. 
Αλλα μην βιαζεστε...σε λιγες μερες θα σκασουν οι μπομπες και μετα θα γραφουν και παλι για το μεγαλειο του Ολυμπιακου και την αγαπη του Μαρινακη για την ομαδα...
Ιδου και η ειδηση....
Συνέχεια στα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Αλεσάντρε Πάτο δίνουν ιταλικά ΜΜΕ. Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες μπορούν να δελεάσουν τον Βραζιλιάνο για να κάνουν το «μπαμ».
Κι άλλο νερό στο μύλο της φημολογίας που συνδέει τον Αλεσάντρε Πάτο με τον Ολυμπιακό ρίχνουν ιταλικά ΜΜΕ.
Μετά το «tuttomercato», η ιστοσελίδα «ilcalciomagazine» συνέχισε το σχετικό σενάριο, αναφέροντας ότι ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη και ότι πιθανός προορισμός του είναι η Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επαναλαμβάνει ότι ο Πάτο θέλει να επιστρέψει στη «Γηραιά Ήπειρο» και ότι έχει αρκετή πέραση σε ομάδες όπως η Φιορεντίνα. Τονίζεται, ωστόσο, ότι ο εκπρόσωπός του προσπαθεί να τον πάει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα μπορούσε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να του προσφέρει ετήσιο συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, το δημοσίευμα προαναγγέλλει εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες, υπογραμμίζοντας πάντως ότι η επάνοδος του Πάτο στην Ευρώπη μοιάζει να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: