moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Σε δηλωσεις προεβησαν αμεσως μετα την αναμετρηση οι: Σφαιροπουλος,Τομιτς,Σλουκας,Μαντζαρης, Πετγουει και Αγραβανης

Σφαιρόπουλος: «Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»

Να παραμείνει συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός και να μην παρασυρθεί από τη δεύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προκειμένου να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Σφαιρόπουλος: «Δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη»
Το… καμπανάκι ενόψει του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ «χτύπησε» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη, καθώς δεν θέλει να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Είναι μια σημαντική νίκη στη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας. Νομίζω πως στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν συγκεντρωμένοι, ελέγχαμε το ματς από την άμυνά μας, ακόμη κι όταν η επίθεσή μας δεν ήταν καλή. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους 69 πόντους κι όταν παίζεις τέτοια άμυνα είσαι πάντα μέσα στο παιχνίδι, ακόμη κι αν έχεις κάποια άσχημα δίλεπτα ή τρίλεπτα.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρή ομάδα κι έχει την ικανότητα να μας δημιουργήσει προβλήματα. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Φέτος έχουμε δείξει μια μεγάλη σοβαρότητα σε θέματα προετοιμασίας και συγκέντρωσης. Η ομάδα μας έχει πληρώσει στο παρελθόν πολλές φορές κάποια λάθη. Είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη
».

Τόμιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει σαφές προβάδισμα τίτλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως ο Μίλαν Τόμιτς κράτησε χαμηλά τους τόνους. «Η άμυνα μας έβγαλε νικητές», είπε ο συνεργάτης του Σφαιρόπουλου.

Τόμιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Χαρούμενος για το 2-0 από τον Ολυμπιακό, όμως και παράλληλα απόλυτα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως η άμυνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη των «ερυθρόλευκων», που πλέον ρίχνουν το βάρος αποκλειστικά στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του τρίτου ματς.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε μια σιγουριά. Και στα τέσσερα 10λεπτα η άμυνα μας κράτησε και μας έβγαλε νικητές. Υπήρξαν διαστήματα που δεν βάζαμε καλάθια όμως δεν τρώγαμε.

Η σειρά τελειώνει μόνο όταν κάποιος φτάσει στις 3 νίκες. Πρέπει να είμαστε ξεκούραστοι να χαλαρώσουμε και να οργανώσουμε το επόμενο παιχνίδι. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρσι και πρόπερσι. Σκεφτόμαστε το σήμερα και το αύριο. Άρα το επόμενο παιχνίδι.

Το μπάσκετ τελειώνει όταν τελειώσει ο χρόνος. Τώρα κυνηγάμε τις 3 νίκες. Δεν κοιτάμε πόσες φορές έχουμε νικήσει τον Παναθηναϊκό. Θα είναι λάθος. Σκεφτόμαστε μόνο πόσο πιο δυνατοί θα βγούμε στο παιχνίδι της Κυριακής». 

Σλούκας: «Να χαμηλώσουν οι τόνοι»

Μπορεί ο Ολυμπιακός με τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού να έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς.

Σλούκας: «Να χαμηλώσουν οι τόνοι»
Στην απόλυτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, απέδωσε ο Κώστας Σλούκας τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

«Καταφέραμε να παίξουμε για πολύ μεγάλο διάστημα συγκεντρωμένοι όπως είχαμε πει. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας και πήραμε μια σημαντική νίκη, που μπορεί να μη σημαίνει τίποτα. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι, είναι ακόμη δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και να τελειώσουν τα πράγματα εκεί», δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Πετγουέι: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τον Παναθηναϊκό»

Στη διαπίστωση πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χάσει με 3-0 έφτασε ο Μπρεντ Πετγουέι μετά το 2-0 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο τελικό της Basket League.

Πετγουέι: «Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τον Παναθηναϊκό»
Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν αξιοπρέπεια και θα προσπαθήσουν περισσότερο να «χτυπήσουν» το ματς της ερχόμενης Κυριακής και στάθηκε στην ομοιογένεια του Ολυμπιακού, όπως φάνηκε στην Ευρωλίγκα και από την έλλειψη πανικού στις δύσκολες έδρες, στεκόμενος στην ηρεμία που έρχεται από τον πάγκο.

Αναλυτικά: «Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει τη σειρά 3-0, άρα θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Οπότε, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής.

Είμαστε μαζί για περίπου δύο χρόνια… Έχουμε την ομοιογένεια και έχουμε παίξει πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως στα play offs της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στο Final 4 και έχουμε μάθει να μην πανικοβαλλόμαστε ακόμα και στις πιο σκληρές έδρες.

Είναι η οδηγία που προέρχεται από τον πάγκο, από τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, ότι λάθος και να γίνεται, όποιο φάουλ, να μην το… κρατάμε και να προχωράμε στην επόμενη φάση του αγώνα».

Αγραβάνης: «Την Κυριακή πρέπει να είμαστε πιο μαχητικοί»

Στην έλλειψη μαχητικότητες του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο τελικό της Basket League.

Αγραβάνης: «Την Κυριακή πρέπει να είμαστε πιο μαχητικοί»
Ο νεαρός φόργουορντ των Πειραιωτών τόνισε πως ήταν καθοριστικό το ματς και το ίδιο ισχύει και για το κυριακάτικο, αναφερόμενος στην προσωπική του απόδοση και στο πως έμαθε να είναι συγκεντρωμένος και στα 40’ μιας αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα κρίσιμο ματς και για τους δύο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε το 2-0. Εμείς το κάναμε αυτό και δεν έγινε κάτι παραπάνω. Την Κυριακή στο ΣΕΦ, πρέπει να δείξουμε πιο μαχητικοί και να πάρουμε τον τίτλο.

Σήμερα, ειδικά δεν ήμουν τόσο καλός στην άμυνα. Έφαγα κάποια εύκολα καλάθια και έκανα κάποια φάουλ. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που μπορούμε αμυντικά.

Μου έχουν μάθει πως πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Μία φάση μπορεί να κοστίσει. Ειδικά στα κρίσιμα σημεία. Σίγουρα, αυτές οι εμπειρίες σε βοηθούν και σε κρατούν ψύχραιμο. Σε κάνουν συγκεντρωμένο για να βοηθήσεις στο έπακρο την ομάδα».

Μάντζαρης: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Ολυμπιακός έμεινε πιστός στο αγωνιστικό πλάνο του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Μάντζαρης: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»
Ο Ολυμπιακός έμεινε πιστός στο αγωνιστικό πλάνο του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη λήξη του αγώνα.

"Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη σήμερα. Μετά από την άμυνα που παίξαμε βρήκαμε ρυθμό και όταν ο Παναθηναϊκός έκανε την αντεπίθεση μείναμε στο ματς και πήραμε τη νίκη", τόνισε ο γκαρντ του Ολυμπιακού και συνέχισε για το τι πλάνο θα πρέπει να έχει η ομάδα και στο επόμενο ματς.

"Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε και σήμερα. Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας", υποστήριξε και κατέληξε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε....

"Το περσινό ήταν σκληρό πάθημα. Και ελπίζω να μας έχει γίνει μάθημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: