moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Στο "Millennium Stadium" ο τελικός Champions League του 2017

Στο "Millennium Stadium" ο τελικός Champions League του 2017

O τελικός του Champions League το 2017 θα διεξαχθεί στο "Millenium" του Κάρντιφ όπως ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη (30/6) η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
 Στη Σόλνα της Σουηδίας ο τελικός του Europa.

Το "Millennium Stadium" του Κάρντιφ, χωρητικότητας 74.500 θεατών, είναι το γήπεδο που θα διεξαχθεί το 2017 ο τελικός του Champions League, μετά την απόφαση που έβγαλε και γνωστοποίησε την Τρίτη (30/6) η εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Το εν λόγω γήπεδο άνοιξε τις πύλες του τον Ιούνιο του 1999 και από το 2001 μέχρι και το 2006 φιλοξένησε τελικούς Fa Cup, τελικούς League Cup, όπως επίσης αγώνες για το Community Shield αλλά και για τα πλέι οφ της Championship.
Το 2014 φιλοξενήθηκε στο ποδοσφαιρικό στολίδι των Ουαλών το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλης, ενώ εκτός από έδρα της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Ουαλίας έχει φιλοξενήσει και αρκετούς αγώνες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας.
Όσον αφορά στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, η UEFA έκανε γνωστό πως το τελικός του Europa League θα λάβει χώρα στο Εθνικό Στάδιο της Σουηδίας, στο "Friends Arena" της της Σόλνα.
Το συγκεκριμένο στάδιο είναι χωρητικότητας 50.000 θεατών ενώ τα αποκαλυπτήριά του έγιναν τον Οκτώβριο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: