moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Για τετοιους λογους απαγγελονται κατηγοριες και οχι για το τι πιστευει ο καθε ψευδομαρτυρας...

Για τετοιους λογους απαγγελονται κατηγοριες και οχι για το τι πιστευει ο καθε ψευδομαρτυρας... 

Οπως ειχε γινει στο παρελθον σε Τουρκια και Ιταλια με αποτελεσμα να πεφτουν κατηγορια κορυφαιοι ποδοσφαιρικοι συλογοι του Ευρωπαικου ποδοσφαιρικου στερεωματος.
Τοτε ειψαν ανοιξει λογαριασμοι παικτων,παραγοντων και διαιτητων οπου βρεθηκαν τεραστια χρηματικα ποσα τα οποια δεν μπορουσαν να δικαιολογηθουν απο τους κατοχους τους.
Με αποτελεσμα βεβαια να οδηγηθουν στην φυλακη και οι ομαδες τους να πεσουν κατηγορια.
Αυτα βεβαια στην Ελλαδα που υπερισχυει η λαμογια και οι επενδυτες τους στην μποχα και την βρωμα δεν ισχυει.

Ισχυει ο νομος της παρανομιας ,της πελατειακης σχεσης,της παρανομης ποικονομικης συναλαγης και της ψηφοθηριας.
Μεσα σε αυτο το κυκλωμα παντα εμπλεκονται πολλοι ,παραγοντες ομαδων ,ποδοσφαιριστες,προπονητες,media,δημοσιογραφοι,πολιτικοι αλλα και η Ελληνικη Δικαιοσυνη που ευαισθητοποιειται κατα το δικουν και κατα παραγγελιαν.
Στην Ελλαδα καλειται να καταθεσει ενορκως ενας ψευδομαρτυρας ,για να σπιλωσει ανθρωπους και συνειδησεις κατα παραγγελιαν παντα,μονο και μονο επειδη λεει οτι πιστευει πως καποιοι εστησαν εναν αγωνα.
Ουτε ομολογιες,ουτε αποδεικτικα στοιχεια ακραδαντα,τιποτε απο ολα αυτα.
Αυτο και μονο ειναι δυνατον να κλεισει αθωοους ανθρωπους στην φυλακη και οι σεσημασμενοι κακοποιοι που εχουν ηδη καταδικαστει για αδικηματα να χαιρονται για την μεγαλη τους επιτυχια.
Τελευται παραδειγματα οι ψευδομαρτυρες Φυσσας ,Καλογερης και Γεωργεας οπου κατα παραγγελιαν του ηθικου αυτουργου και αναγνωρισμενου λαθρεμποορα καταδικασμενου σε πενταετη φυλακιση και προστιμο 14,4 εκατομυρια ευρω Μελισσανιδη και λογικα με αντιτιμο πηγαν να καταθεσουν για τις  ιδιες τους τις ομαδες για στησιμο αγωνα.
Καιαπο την στιγμη που διαψευδονται απο ολους και ξεβρακωνονται πανηγυρικα το γυριζουν απο τυο...ακουσα,μου ειπανε στο...τι πιστευω οτι εγινε,και βεβ;αια η Τυφλη Ελληνικη Δικαιοσυνη κανει τα στραβα ματια στην ψευδομαρτυρια τους και ακομα δεν τους εχει κλεισει στην φυλακη για το σοβαρο αυτο ποινικο αδικημα.
Απλα ηθελα να αντιπαραθεσω την περιπτωση του κατιδιαν ομολογιαν περιπτωση προέδρου της Κατάνια, Αντόνιο Πουλβιρέντι οτι εστησε παιχνιδια με τα λαμογια του κοινου μετωπου που επενδυουν στο τιποτε στην λασπολογια και την συκοφαντια για να καλυψουν την ανικανοτητα και την ανυπαρξια τους στα αθλητικα ψρωμενα αυτου του τοπου.
Ο εννοων εννοειτο...

Ιδου και η ειδηση...

«Έστησα πέντε ματς αντί 100.000 ευρώ το καθένα»

Στην παραδοχή ότι έστησε πέντε ματς αντί 100.000 ευρώ έκαστο προχώρησε ενώπιων των ιταλικών Αρχών ο πρόεδρος της Κατάνια, Αντόνιο Πουλβιρέντι προκειμένου η ομάδα του να μείνει στην κατηγορία.

«Έστησα πέντε ματς αντί 100.000 ευρώ το καθένα»
Η μάστιγα των στημένων αγώνων συνεχίζει να βρίσκει πεδίο δράσης στην Ιταλία είτε στη Serie A είτε στις μικρότερες κατηγορίες, γεγονός που αποδεικνύεται και από την παραδοχή του προέδρου της Κατάνια, Αντόνιο Πουλβιρέντι ότι αγόρασε πέντε παιχνίδια στις τελευταίες αγωνιστικές της Serie B, προκειμένου η ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο παράγοντας του ιταλικού συλλόγου είχε συλληφθεί από τις ιταλικές Αρχές, ωστόσο στην αρχή δεν αποδεχόταν τις κατηγορίες. Παρ’ όλα αυτά, υπό το βάρος των αποδείξεων που είχε μαζέψει η Αστυνομία, αλλά και των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, παραδέχθηκε την παραβατική του δράση.

Ο Πουλβιρέντι παραδέχθηκε ότι αγόρασε τα ματς κόντρα σε Βαρέζε, Τραπάνι, Λατίνα, Τερνάνα και Λιβόρνο αντί 100.000 ευρώ το καθένα.

Το μοναδικό του κίνητρο όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ήταν μόνο η αποφυγή του υποβιβασμού της Κατάνια και όχι κάποιο χρηματικό όφελος μέσω πονταρίσματος των παιχνιδιών.

«Ο κύριος Πουλβιρέντι παραδέχτηκε ότι είχε επαφή με άλλες πλευρές για να επηρεάσει το αποτέλεσμα αρκετών αγώνων και το έκανε αυτό για να σώσει την Κατάνια από την κατηγορία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξεδόθη από την Κατάνια, ενημερώνοντας για τις εξελίξεις.

Το σενάριο υποβιβασμού του συλλόγου, ακόμα και στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, είναι πλέον πολύ πιθανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: