moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στην Φενέρμπαχτσέ για τον Μιλιβόγιεβιτς

Ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στην Φενέρμπαχτσέ για τον Μιλιβόγιεβιτς

Κι όμως θα επιστρέψουν
Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό και επίσημα χθες ότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε για την παραχώρηση του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.
 Πρόκειται για κάτι το οποίο είχε διαρρεύσει αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί από την πλευρά των πρωταθλητών.
Το ποσό που προσέφερε η τουρκική ομάδα; Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γαύρος» αυτό ανερχόταν στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Σέρβο από την Άντερλεχτ είχε διαθέσει 2,3 εκατομμύρια.

Κι όμως η αρνητική αυτή απάντηση των ερυθρολεύκων δεν είναι ικανή να σταματήσει την… όρεξη της Φενέρμπαχτσέ για να κάνει δικό της τον Μιλιβόγιεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα η «Φενέρ» είναι αποφασισμένη να καταθέσει νέα πρόταση η οποία θα έχει περισσότερα χρήματα, ενδεχομένως και παίκτη.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι πρόκειται να κάνει ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που λάβει νέα και άκρως δελεαστική πρόταση για την παραχώρηση του Σέρβου.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι «πίσω» από την φρενίτιδα αυτή της τουρκικής ομάδας να αποκτήσει τον Σέρβο βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα ο οποίος εκτιμά πάρα πολύ τις «αρετές» του Μιλιβόγιεβιτς στον αγωνιστικό χώρο και τον θέλει στη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: