moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ινφαντίνο: "Ο Ολυμπιακός ασφαλής προς το παρόν"

Ινφαντίνο: "Ο Ολυμπιακός ασφαλής προς το παρόν"

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι ασφαλής προς το παρόν, όσον αφορά στη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.
Είναι η πρώτη φορά που ανώτατος αξιωματούχος της UEFA, παίρνει θέση για τις δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο, από την Πράγα - όπου διεξάγεται το meeting της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας - ξεκαθάρισε στους δημοσιογράφους ότι η θέση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League δεν διατρέχει κίνδυνο προς το παρόν, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται κι εάν βρεθεί κάποιο "καθαρό" στοιχείο, αυτό μπορεί να αλλάξει.

"Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχτεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανά μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο, αυτό θα ληφθεί υπόψιν. Αυτός είναι ένας ξεκάθαρος κανόνας, όπως και ότι  αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς", υποστήριξε ο Τζάνι Ινφαντίνο σε δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: