moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Θέμα στο εξωτερικό η συνεργασία Ολυμπιακού-Adidas

Θέμα στο εξωτερικό η συνεργασία Ολυμπιακού-Adidas

Θέμα στο εξωτερικό η συνεργασία Ολυμπιακού-Adidas!
Λίγο οι σημαντικές επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, λίγο οι Πορτογάλοι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε (Περέιρα, Ζαρντίμ), λίγο η επικείμενη πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο του, έχουν κάνει τον τοπικό Τύπο να ασχολείται με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, πορτογαλική ιστοσελίδα έκανε εκτενές αφιέρωμα στη συνεργασία του Ολυμπιακού με την Adidas και στην παρουσίαση της νέας φανέλας, που έγινε σε ειδική και φαντασμαγορική εκδήλωση, πριν λίγες μέρες.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως γίνεται αναφορά και σε κάποιες λεπτομέρειες, όπως το σήμα με τα 90 χρόνια ιστορίας που υπάρχει στο αριστερό μανίκι ή το «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» (we keep on dreaming) που βρίσκεται στο εσωτερικό του γιακά.
Όπως και να ‘χει, το να γίνεται διεθνές θέμα η παρουσίαση της νέας συνεργασίας και της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, είναι σημαντικό και καταδεικνύει το μέγεθος του συλλόγου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: