moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η KAΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΟMEDIA

Η KAΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΟMEDIA

Αλλα λεει το στομμα μου αλλα ακουν τα αυτια μου...
 Οταν γραφετε κατι να συνενοηστε τουλαχιστον για να μην μπερδευεστε εκει στον  sport-fm  γιατι εχετε μπερδεψει την...Λουτσα με την βουρτσα
Την μια ενας δημοσιογραφος σας ανεβαζει οτι ...Δεν υπαρχει προβλημα με την ΟΥΕΦΑ και τον Ολυμπιακο και σημερα αλλος δημοσιογραφος γραφει οτι ερχεται ανθρωπος της ΟΥΕΦΑ να εξετασει τον φακελο για τον Ολυμπιακο.

Κανονικά στην Ευρώπη Ολυμπιακός, Αστέρας και Ατρόμητος
Και στο καπακι, μου βγαζει ο δημοσιογραφος σας την αναρτηση που εκανε στο προφιλ του στο twitter και το χανουμι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξανδρος Δέδες.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ?
1ον) Γνωριζετε πολυ καλα οτι δεν τιθεται θεμα του Ολυμπιακου στην Ευρωπη,γιατι δεν υπαρχει καμμια αποφαση τελεσιδικη ,δεν εχει γινει κανενα δικαστηριο ακομα ,δεν εχει κριθει κανενας ενοχος και δεν εχει καταδικαστει τελεσιδικα...οκ?
Ανακριτη περασε οπως ολοι οσοι κατηγορουνται σε αυτην την υποθεση.
Ουτε απαγορευση εξοδου απο την χωρα,ουτε προφυλακιση,
Και μην ξεχνατε οτι ειναι ο μοναδικος κατηγορουμενος που κληθηκε στον Ανακριτη χωρις να υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ καταθεση η καταγγελια εις βαρος του...ΣΩΣΤΑΑΑ?
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΝΟΥΜΙΑ  ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ...
Σταματηστε την σιχαμερη προπαγανδα σας...σε λιγο καιρο δεν θα ξερετε που να κρυφτει οταν εκπεσει ολη αυτη η σκευωρια,και τοτε θα γελασει ο καθε πικραμενος
Ιδου τι γραφει παλι το βαζελοmedio του Αλαφουζου

Έρχεται απεσταλμένος της UEFA...

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να έρθει στην Αθήνα άνθρωπος της UEFA για να εξετάσει την καταγγελία του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού, όταν αυτή αποσταλεί.

Έρχεται απεσταλμένος της UEFA...
Τελευταία ενημέρωση 19/06/2015, 11:05
Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο να έρθει στην Αθήνα άνθρωπος της UEFA για να εξετάσει την καταγγελία του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη όταν αυτή αποσταλεί από τους πράσινους.
Αυτό ανέφερε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης στην εκπομπή "Αντεπίθεση" το πρωί της Παρασκευής.

Μάλιστα, πρέπει να επισημάνουμε ότι στο θέμα αυτό έχει αναφερθεί και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξανδρος Δέδες με ανάρτησή στο προφίλ που διατηρεί στο twitter.




Στην παραπάνω ανάρτηση ο γενικός διευθυντής της Ένωσης αναρωτιέται "ποια είναι η ξένη γλώσσα που προτιμάει ο ανακριτής, αφήνοντας σαφές υπονοούμενο για την άφιξη η ανθρώπου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην Αθήνα, προκειμένου να μιλήσει με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: