moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μόνιμοι πρωταθλητές... μέρος 3ο!

Μόνιμοι πρωταθλητές... μέρος 3ο!

Μόνιμοι πρωταθλητές... μέρος 3ο!

Oι δηλώσεις των μόνιμων πρωταθλητών στο επίσημο site του Ολυμπιακού  συνεχίζονται. Για την πανάξια κατάκτηση του 56ου πρωταθλήματος, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στο www.osfp.gr ο Γιάννης Καρπουζλής η Κέλλυ Αραούζου και η  Μάρθα Μάτσα.
Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεων τους:

Κέλλυ Αραούζου: «Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος και για αυτό ανήκουμε σε αυτόν!Ατομικά δεν ήταν μια επιτυχία που περιμέναμε τη συγκεκριμένη περίοδο. Ξέραμε ότι μπορούσα να κολυμπήσω γρήγορα αλλά όχι με αυτό το χρόνο και να πιάσω το όριο για το Καζάν. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επόμενος στόχος είναι το 12αρι στο Παγκόσμιο».
Μάρθα Μάτσα: «Για μένα το πρωτάθλημα δεν είχε αυτό που περίμενα προσωπικά ωστόσο έκανα πολύ καλές εμφανίσεις στις σκυτάλες. Περίμενα κάτι καλύτερο στα 100μ. ελεύθερο μιας και την προηγούμενη μέρα στη σκυτάλη είχα κολυμπήσει πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά πάντα οι σκυτάλες είναι πιο έντονες και...πορωνόμαστε περισσότερο. Από κει και πέρα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζει ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα. Παρ' όλο που έχει μεγαλώσει το επίπεδο και στις άλλες ομάδες ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά από τους υπόλοιπους πράγμα που δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά».
Γιάννης Καρπουζλής: «Ήταν μια τυπική διαδικασία. Ο Ολυμπιακός ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Έχουμε μεγάλη δύναμη σαν αθλητές και είμαστε η πιο πλήρης ομάδα στην Ελλάδα και δεν υπάρχει αντίπαλος να μας κοντράρει. Για μένα ήταν αγώνας προετοιμασίας πιο πολύ. Τώρα έχουμε ορισμένους αγώνες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία, αρχές Ιουλίου. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: