moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Γιαννακη δεν σουχω πει να μην ζητας τετοια θαυματα?

Γιαννακη δεν σουχω πει να μην ζητας τετοια θαυματα?

Αχ ρε Ανδριανοπουλε...ποσες φορες θα επρεπε να το ειχες μετανοιωσει τοτε που δεν ψηφισες να πεσουν στην Β Εθνικη με την δωροδοκια στην υποθεση των λουλουδιων με τον Ηρακλη που εεπεσε στην κατηγορια για την δωροδοκια,ενω ο βαζελας οχι.
Τερμα...καμμια λυπηση στους βαζελορουφιανους ποτε ξανα στο μελλον..
Οι ρουφιανοι του Ελληνικου ποδοσφαιρου που τρεχουν στην ΟΥΕΦΑ με την κουκουλα του προδοτη και ζητουν να αποκλεισουν τον Ολυμπιακο...
Η ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..

Δεν πειραζει ομως...αστους να πανε και να σπασουν τα μουτρα τους και να ξεβρακωθουν ακομη μια φορα οι ξεφτυλες.
Τοπαμε και το ξαναλεμε δεν υπαρχει θεμα του Ολυμπιακου με την ΟΥΕΦΑ οσον αφορα την συμετοχη του στο Champions League
Κανονικά στην Ευρώπη Ολυμπιακός, Αστέρας και Ατρόμητος
Kαι επεναλαμβανω..δεν το λεω εγω αλλα η Δικαστικη επιτροπή της UEFA που άναψε το «πράσινο φως» για την ευρωπαϊκή συμμετοχή Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου ενόψει της σεζόν 2015-2016.
Θα σπασουν ακομη μια φορα τα μουτρα τους και θα ξεφτυλιστουν.
Εδω ειμαστε ετοιμοι να απολαυσουμε την νεα Ευρωπαικη ξεφτυλα σας.
Να ξερετε ομως οτι....στην παραμικρη παρανομια σας σε Ελλαδα και Ευρωπη απο εδω και στο εξης θα σας πηγαινουμε κωλοφεραντζα....
Καλη ξεφτυλα βαζελες...
Ιδου και η ειδηση ..

Έστειλε τον φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός


Μια κίνηση που ήταν αναμενόμενο πως θα κάνει, ολοκλήρωσε την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέστειλε στην UEFA, τον φάκελο με όλα τα στοιχεία για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», με τον οποίο ζητά τιμωρία του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτό ήταν εδώ και μέρες γνωστό πως θα συμβεί, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε κάνει γνωστό πως θα προσπαθήσει να προασπίσει τα όποια συμφέροντα έχει. Έτσι λοιπόν και μετά την προεργασία που είχε γίνει όλο το προηγούμενο διάστημα, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η συλλογή στοιχείων και ο φάκελος έφυγε για… άλλες πολιτείες.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος της UEFA αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα, προκειμένου να μιλήσει με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρέαδη, πριν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: