moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Καλωστονε κι ας αργησε...(audio&video)

Καλωστονε κι ας αργησε...(audio&video)

ΚΑΛΩΣΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ...
Επιασε δουλει ο Μπαλτακος και βγηκε στα βαζελοmedia και συγκεριμενα στον sport fm και στον βαζελοδημοσιογραφο Αντωνη Βεργη ,οπου ποτε δεν βλεπει χωρις τα πρασινα γυαλια του...και ειπε τα οτι ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ...
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ...

Βγηκε να μας πει τι? οτι δεν επρεπε να τιμωρηθει ο γνωστος φιλαθλος?
Ουτε εναν ουτε δυο ουτε τρεις αλλα 32 μηνες συνολικα εχουν υποβληθει στον γνωστο φιλαθλο,και προστιμο ,και ειναιαντισυνταγματικες?
Ρε πλακα μας κανετε εκει στον sport fm?
Εχετε ξεφυγει τοχετε παρει χαμπαρι?
Σταθμο-μοντελο το κανατε μπουρδελο...δυστυχως,γινατε μαγαζακι του Αλαφουζου οπως τον ΣΚΑΙ και το SDNA.
 Aληθεια...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΤΟΝ ΓΥΙΟΚΑ ΣΟΥ ,ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΗς ΘΥΡΑΣ 13 ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ? ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ? ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...
O βιος και πολιτεια του Μπαλτακου
Ετσι...για να μην νομιζετε οτι ξεχναμε ποιος ειναι ο Μπαλτακος και ποιος ειναι ο...εντιμος βιος του,και εμεις δεν γραφουμε δικα μας λογια ...σας αντιπαραθετουμε ολα οσα γραφουν ακομα και δικοι σας ρεπορτερ οπως ο...Αποδυτηριακιας
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ:ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:Υπόθεση Τάκη Μπαλτάκου

Η ΘΥΡΑ 13, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Ποιος είναι ο γιoς του Τάκη Μπαλτάκου; 

Μπαλτάκος: «Αντισυνταγματικές όλες οι τιμωρίες του Γιαννακόπουλου»

Δεν ανησυχεί ο Τάκης Μπαλτάκος με τις τιμωρίες στον Δ. Γιαννακόπουλο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πάντα είχα σχέση με τον Παναθηναϊκό, θα είμαι όπως παλιά», ανέφερε.

Μπαλτάκος: «Αντισυνταγματικές όλες οι τιμωρίες του Γιαννακόπουλου»
Τελευταία ενημέρωση 19/06/2015, 11:44
Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αναλαμβάνει χρέη νομικού Συμβούλου και πως θα είναι και στη διοίκηση των «πράσινων».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, έχει αναλάβει δράση, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με την καταγγελία του Ολυμπιακού για την μεταβίβαση των μετοχών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Μάνο Παπαδόπουλο. Επίσης, εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν αποτελούν πρόβλημα και οι τιμωρίες στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, καθώς, όπως ανέφερε είναι όλες αντισυνταγματικές.

«Αποτελεί πρόσκληση το ότι είναι πρώτος ο Ολυμπιακός», ανέφερε.



Αναλυτικά μίλησε στους Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιο για:

-την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ήταν κάτι που το ήθελε ο Δημήτρης ιδιαίτερα, αλλά και εγώ. Είμαι βεβαίως και Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Είναι γνωστό αυτό».

-τη δήλωση που είχε κάνει ο κύριος Αγγελόπουλος, κάνοντας πριν καιρό λόγο για συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό:«Πάντα είχα σχέση με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κρυφό. Ήταν πρόωρο, αυτό που είχε πει ο κύριος Αγγελόπουλος, καθώς χθες ανέλαβα καθήκοντα. Όμως πάντα είχα σχέση με τον Παναθηναϊκό και για συναισθηματικούς λόγους».

-το αν θα συνεχίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητες του, στην πολιτική: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι δικηγόρος και να συνεχίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητες του στην πολιτική. Είναι συμβατά πράγματα αυτά».

- τις αρμοδιότητες που θα έχει: «Στα νομικά, αλλά και ως διοίκηση, θα συμμετέχω στο να παίρνονται αποφάσεις. Γενικά θα είμαι όπως παλιά, στην προηγούμενη θητεία μου».

- όσους λένε ότι… κινεί τα νήματα και τα όσα ακούγονται για αυτόν: «Άμα κινώ τα νήματα για την ομάδα μου καλά θα κάνω. Ας κινεί κάποιος τα νήματα για την δική τους ομάδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι οι βάζελοι είναι κατά βάθος καλοί άνθρωποι».

- τι σχέδια έχει ο κύριος Γιαννακόπουλος για αυτόν: «Ας ρωτήσετε τον κύριο Γιαννακόπουλο, δεν γίνεται να σας πω εγώ. Εντάξει δεν μπορώ να κάνω αυτοδιαφήμιση. Δεν πρέπει να σας πως το τι συζητήσαμε με τον κύριο Γιαννακόπουλο».

-το ποια θέματα έχει τρέξει και για τη χθεσινή του παρουσία στην ΕΕΑ: «Μόλις χθες βγήκε η ανακοίνωση δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά πράγματα. Ναι,, πήγα χθες στην ΕΕΑ. Δεν υπάρχει θέμα, κανένα απολύτως πρόβλημα με την καταγγελία του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να ζήσει τον Παναθηναϊκό ο Παπαδόπουλος, να βάλει λεφτά. Είναι πρόεδρος και διοικεί. Έχει αυτοτελείς πόρους ο Παναθηναϊκός και όχι κάποιον που να βάζει χρήματα και είναι αρκετά τα χρήματα από τους χορηγούς».

-το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εμπλοκή στον Παναθηναϊκό παρά τις τιμωρίες που του έχουν επιβληθεί: «Και ο κύριος Γούναρης της ΠΑΛΕΦΙΠ κάνει δηλώσεις τι πάει να πει αυτό; Όλες οι τιμωρίες είναι αντισυνταγματικές και θα αποδειχθεί αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ηττηθεί από την Ευρωλίγκα».

-το γεγονός ότι επιστρέφει με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή: «Το σχολιάζω ως πρόσκληση. Όταν πήγα την προηγούμενη φορά στον Παναθηναϊκό. Δεν με ξενίζει. Είναι ελκυστικό. Το να είναι δεύτερος είναι πρόκληση, διότι το να είναι πρώτος τι να το κάνεις, δεν μπορείς να τον πας πιο ψηλά».

-την αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Δεν είναι μικρό παιδί. Είναι αυτονόητο το ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει. Πρέπει πάντα να δείχνεις πυγμή και να μην παραπονιέσαι. Δεν παρακολουθούσα τα τελευταία τρία χρόνια τα μη αγωνιστικά. Το έχω ξαναπεί, δεν πρέπει να παραπονιέσαι. Πρέπει να κάνεις τον άλλο».

- το πότε θα κλείσει προπονητής: «Δεν το ξέρω για προπονητή. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ για να ξέρω που βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση».

-τις διαφορές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους προκατόχους του: «Ο Δημήτρης είναι πιο παρορμητικός, αλλά και πιο σύγχρονος ο τρόπος που διοικεί και αυτό είναι λογικό, καθώς υπάρχει διαφορά ηλικίας».

-το αν είναι πιο βρώμικος ο χώρος του αθλητισμού από αυτόν της πολιτικής: «Δεν μπορώ να απομονώσω τους χώρους, παντού υπάρχει βρωμιά».
Τι αλλο τιτλο να βαλεις?

Δεν υπάρχουν σχόλια: