moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Άντιτς: «Ολυμπιακός και Ερ. Αστέρας τέτοια ατμόσφαιρα»

Άντιτς: «Ολυμπιακός και Ερ. Αστέρας τέτοια ατμόσφαιρα»

Άντιτς: «Ολυμπιακός και Ερ. Αστέρας τέτοια ατμόσφαιρα»
Το εγκώμιο των οπαδών τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ερυθρού Αστέρα για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια, έπλεξε ο Πέρο Άντιτς μιλώντας στα σερβικά ΜΜΕ.
Λίγες μέρες μετά το ΣΕΦ και τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Πέρο Άντιτς ήταν παρών και στη «Χάλα Πιονίρ» για το σερβικό ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου κατέκτησαν τον τίτλο. Όπως είναι φυσικό, ο φόργουορντ των Χοκς ερωτήθηκε για τη φετινή πορεία της ομάδας του Ράντονιτς, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη, όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, πρέπει να ζήσεις αυτό που κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα».

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη σερβική ομάδα: «Ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά. Αυτό το έχω αφήσει στον μάνατζέρ μου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, αφού η καριέρα μου κυλάει εξαιρετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: