moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

H ταλαιπωρια της Εθνικης μας ομαδας (video)

H ταλαιπωρια της Εθνικης μας ομαδας (video)


Τι μέλλει γενέσθαι για το ματς με τα Νησιά Φερόε και τι συνέβη καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.
Ο θυμόσοφος λαός ότι "ενός κακού μύρια έπονται" και προφανώς η προαναφερθείσα ρήση δεν προέκυψε τυχαία.
 Η Εθνική ομάδα βίωσε... γάντι μια τέτοια κατάσταση την Πέμπτη (11/6), με την ελπίδα να βγει σε καλό, όπερ σημαίνει να έρθει η πολυπόθητη νίκη κόντρα στα Νησιά Φερόε και να μείνει ζωντανή στη μάχη της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.
Κατ' αρχάς, ότι ήταν μια... περίεργη μέρα φάνηκε από το πρωί, καθώς στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο τραυματίστηκε ο Κώστας Φορτούνης στο γασκτροκνήμιο και τέθηκε νοκ-άουτ. Δεν ήταν μόνος ότι προοριζόταν για βασικός και άλλαξαν τα πλάνα του Σέρχιο Μαρκαριάν, αλλά συνέβη και σε μια στιγμή που δεν μπορούσε να υπάρξει αντικατάσταση.

Μετά, για να δέσει το γλυκό ήρθε η απίστευτη ταλαιπωρία τόσο για τους διεθνείς και το προπονητικό τιμ, όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο τσάρτερ της ομάδας. Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε στα Νησιά Φερόε παρά το γεγονός ότι έκανε δυο προσπάθειες ο πιλότος, όμως οι καιρικές συνθήκες (πυκνή και χαμηλή νέφωση) δεν του το επέτρεψαν. Έτσι, λοιπόν, ακολούθησαν δυο ώρες ταξίδι για την Κοπεγχάγη (επτά στο σύνολο).
Αντιλαμβάνεστε ότι έπρεπε να κινητοποιηθούν όλοι και να βρουν διαθέσιμο ξενοδοχείο στην δανέζικη πρωτεύουσα, αλλά και να υπάρξει μια σειρά άλλων τηλεφωνημάτων με αρμόδιους φορείς, διότι όλα ήταν ανοιχτά και έπαιζαν πολλά σενάρια.
 Για το καθένα, έπρεπε να υπάρξει και μια λύση, ώστε να μην προκύψει και νέο απρόοπτο στην πορεία.
Δεδομένο ήταν πως όλοι ήταν πολύ ταλαιπωρημένοι και φυσικά δεν ήταν ευθύνη κανενός στην ελληνική αποστολή.
Αφού λύθηκε και ένα μπέρδεμα με το ξενοδοχείο που θα έμεναν άπαντες (υπήρχαν δυο ξενοδοχεία με το ίδιο όνομα και η αρχική κατεύθυνση ήταν στο... λάθος με ευθύνη των Δανών), οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα είχαν διάφορες επαφές και συνεννοήσεις, ώστε να δουν το τι ακριβώς θα ξημέρωνε το επόμενο πρωί.
 Θα έπρεπε να γνώριζαν πως θα κινηθούν.
Τα βασικά σενάρια ήταν τα εξής:
*Να βελτιωθεί ο καιρός, να επιτραπεί το ταξίδι για τα Νησιά Φερόε και να αναχωρήσει η αποστολή. Βέβαια, έπρεπε να βρεθεί τσάρτερ από γύρω χώρες για να μεταφέρει ομάδα και δημοσιογράφους, αλλιώς θα τσέκαραν τις πτήσεις της γραμμής.

*Αν δεν μπορεί να φύγει το πρωί, πρέπει να βρει γήπεδο για να προπονηθεί η ομάδα στην Κοπεγχάγη και να αναχωρήσει αργότερα για τα Νησιά Φερόε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

*Αν δεν μπορέσει για αντικειμενικούς λόγους να μεταβεί στα Νησιά Φερόε, έχουμε αναβολή του αγώνα και τέλεσή του την επόμενη μέρα. Δίνεται αυτή η δυνατότητα στους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Όπως και να 'χει, όλοι εύχονται να ισχύσει το "κάθε εμπόδιο για καλό".
Η ομάδα οφείλει να αφήσει πίσω της τα πάντα, να κάνει το καθήκον της, νικώντας έναν δεδομένα κατώτερο αντίπαλο και μετά να αναχωρήσει για το Γκντανσκ, όπου την Τρίτη (16/6) θα αντιμετωπίσει την Πολωνία σε φιλική αναμέτρηση.

Έξω από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: