moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Μπέζος: «Αστείο να αμφισβητούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού»

Μπέζος: «Αστείο να αμφισβητούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού»

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τον Ολυμπιακό και σχολίασε πως είναι αστείο οι αντίπαλοι οπαδοί να αμφισβητούν τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει οι «ερυθρόλευκοι».

Ο γνωστός ηθοποιός και δηλωμένος Ολυμπιακός μίλησε στην εφημερίδα «Φως» για την αγαπημένη του ομάδα και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων λοιπόν αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους», όπως και στην αμφισβήτηση των Παναθηναϊκών για τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα
Για το γεγονός πως οι Παναθηναϊκοί αμφισβητούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού: «Δεν με ενοχλεί διότι τα περιμένω αυτά. Και το ανάποδο θα συνέβαινε. Αυτές είναι συνήθειες ελληνικές. Τα έχω συνηθίσει αυτά τα πράγματα, δυστυχώς τα έχω συνηθίσει. Όλα αυτά είναι αστεία! Διότι το πράγμα φαίνεται μέσα στο γήπεδο, η καλύτερη ομάδα φαίνεται ποια είναι».

Για το τι του αρέσει και τι όχι από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ μεγάλο, με δικό του γήπεδο, με ευρωστία οικονομική. Το κακό του Ολυμπιακού είναι το πρόβλημα που έχουν οι αντίπαλοί του! Δεν υπάρχει αντίπαλος ουσιαστικά να τον κοντράρει στο ίδιο επίπεδο, αυτό είναι κακό διότι το πρωτάθλημα δεν είναι του επιπέδου που έχουν άλλες χώρες».

Για το αν κάνει κακό στον Ολυμπιακό στα ματς της Ευρώπης ότι δεν παίζει σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Φυσικό δεν είναι; Όταν δεν έχεις ανταγωνισμό, όταν οι άλλες ομάδες δεν έχουν πολύ κόσμο στα γήπεδα, όταν γεμίζουν τα γήπεδά τους μόνο στα ντέρμπι, αυτό υποβαθμίζει το πρωτάθλημα. Και έχουν δίκαιο βέβαια οι άνθρωποι να μην πολυπηγαίνουν πια στο γήπεδο διότι και φοβούνται τα επεισόδια και το θέαμα είναι πεσμένο».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Ο Αργεντινός ο Τσόρι είναι σπουδαίος παίκτης. Αυτός θα μπορούσε να παίζει σε οποιαδήποτε μεγάλο ξένο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως οι Παναθηναϊκοί αμφισβητούν τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού:
«Δεν με ενοχλεί διότι τα περιμένω αυτά. Και το ανάποδο θα συνέβαινε. Αυτές είναι συνήθειες ελληνικές. Τα έχω συνηθίσει αυτά τα πράγματα, δυστυχώς τα έχω συνηθίσει. Όλα αυτά είναι αστεία! Διότι το πράγμα φαίνεται μέσα στο γήπεδο, η καλύτερη ομάδα φαίνεται ποια είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: