moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

"Ο Ολυμπιακός μιλάει με Περπέρογλου"

"Ο Ολυμπιακός μιλάει με Περπέρογλου"

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Περπέρογλου ώστε να συνεργαστούν ενόψει της νέας σεζόν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportando, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Στράτο Περπέρογλου, ώστε να συνεργαστούν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 31χρονος σμολ-φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές και για τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχει τρόπος να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα, καθώς και οι δύο πλευρές δεν είναι αρνητικές σε αυτό το σενάριο. Ο σύλλογος θα γλιτώσει χρήματα, ενώ ο παίκτης έχει την διάθεση είτε να επιστρέψει στην Ελλάδα, είτε να πάει σε κλαμπ που θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο, καθώς οι αρμοδιότητες του τους τελευταίους μήνες έχουν περιοριστεί. 
  Ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις με τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε στη πειραϊκή ομάδα δύο σερί σεζόν (2012-2014), κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ευρώπης στο Final-Four του Λονδίνου το 2013.

Οι Πειραιώτες, πάντως, στο "3" έχουν τόσο τον Ματ Λοτζέσκι, όσο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, για τον οποίο υπάρχει η διάθεση να αναβαθμιστεί ο ρόλος του, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί το μέλλον του Τρεμέλ Ντάρντεν στο μεγάλο λιμάνι. Το κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα, αυτό θα φανεί στη πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: